Mennyi idős korában vinnéd magaddal a babádat bevásárlóközpontba?
mi is màr vittuk 2 hetesen. azt hiszem egy honapos volt, mikor eloszor felmentunk vele a hegyekbe (jo, mondjuk nincs messzi, kb. 1.5 ora oda és vissza). (egyébként természetesen végig aludta az utat és a bevàsàrlàsokat is)
de, ha most lenne ujbol egy ujszulottem, nem mennék vele -csavarogni. nyugiban lennék otthon, nem nyuznàm-huznàm. csak majd 2-3 honaposan.
Egy válasz se hasznos, de érdekes...
Én 3 hetesen már bevittem a munkahelyemre (BKVval), intézni kellett dolgokat. Akkor már jártunk bevásárolni is. Kendőben rám volt kötve, szinte észre sem lehetett venni, nagyon jókat aludt.
De tényleg ne csúcsidőben menj, az baba nélkül is xar.
6 hónapos kora előtt nem vittem. Több okból:
- még fogékonyabb a fertőzésekre és súlyosabb lefolyású lehet, ha elkap valamit
- az ilyen helyeken belső légkeringető rendszer van, amit vagy tisztítanak rendesen, vagy nem...
Ráadásul már tömeg van, sokan betegen, cseppfertőzéses betegséggel is elmennek. A vírusok nagy része pedig életképes akár napokig is.
6 hetes kor alatt pl. az RS vírus (RSV néven tudsz rákeresni) újszülötteknél halálos is lehet, míg egy felnőtt akár tünetmentesen is átesik rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!