Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős korában vinnéd...

Mennyi idős korában vinnéd magaddal a babádat bevásárlóközpontba?

Figyelt kérdés
3 hetes a babám, félek, nehogy összeszedjen valamit, de nagyon szeretnék karácsonyi ajándékokat nézegetni. Ti mikor vittétek először magatokkal ? Rábízni nem szeretném senkire, nem lennék nyugodt.
2015. nov. 27. 14:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
33%

mi is màr vittuk 2 hetesen. azt hiszem egy honapos volt, mikor eloszor felmentunk vele a hegyekbe (jo, mondjuk nincs messzi, kb. 1.5 ora oda és vissza). (egyébként természetesen végig aludta az utat és a bevàsàrlàsokat is)

de, ha most lenne ujbol egy ujszulottem, nem mennék vele -csavarogni. nyugiban lennék otthon, nem nyuznàm-huznàm. csak majd 2-3 honaposan.

2015. nov. 27. 15:02
 12/17 anonim ***** válasza:
6 hetes kora előtt biztos hogy nem vinném ilyen helyre. utána gond nélkül. Az én lányom kb. 10 hetes volt mikor először bementem vele a közértbe..de itt nincs pláza. ha lett volna, bementem volna vele, ahogy letelik a 6 hét.
2015. nov. 27. 16:38
 13/17 anonim ***** válasza:

Egy válasz se hasznos, de érdekes...

Én 3 hetesen már bevittem a munkahelyemre (BKVval), intézni kellett dolgokat. Akkor már jártunk bevásárolni is. Kendőben rám volt kötve, szinte észre sem lehetett venni, nagyon jókat aludt.

De tényleg ne csúcsidőben menj, az baba nélkül is xar.

2015. nov. 27. 17:14
 14/17 anonim ***** válasza:
4 hetes volt mikor először bevásárlóközpontba mentünk. Pont december 6volt. Muszáj volt mennem, őt pedig nem tudtam és nem is akartam volna másra hagyni. Innentől kezdve elég sűrűn voltunk mindenfelé, itthon elég szenvedős napjaink voltak, extra hasfájos volt, de ha úton voltunk kutya baja se volt, evett aludt a babakocsiban. Most 2 éves, most volt először beteg, én csak arra figyeltem hogy kézfertőtlenitöt használtam mielőtt hozzá nyúltam.
2015. nov. 27. 19:09
 15/17 anonim ***** válasza:
6 hetes volt mikor elöször elvittük a brendonba.
2015. nov. 27. 20:45
 16/17 anonim ***** válasza:

6 hónapos kora előtt nem vittem. Több okból:

- még fogékonyabb a fertőzésekre és súlyosabb lefolyású lehet, ha elkap valamit

- az ilyen helyeken belső légkeringető rendszer van, amit vagy tisztítanak rendesen, vagy nem...

Ráadásul már tömeg van, sokan betegen, cseppfertőzéses betegséggel is elmennek. A vírusok nagy része pedig életképes akár napokig is.

6 hetes kor alatt pl. az RS vírus (RSV néven tudsz rákeresni) újszülötteknél halálos is lehet, míg egy felnőtt akár tünetmentesen is átesik rajta.

2015. nov. 27. 20:47
 17/17 anonim ***** válasza:
2 hónaposan és ahogy viselte, egy jó ideig biztos nem megyünk mégegyszer.
2015. nov. 28. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!