Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 17 évesen terhes vagyok de...

17 évesen terhes vagyok de lelki beteg vagyok és nem lenne semmi segítségem, mi lesz velem?

Figyelt kérdés

A családommal borzasztó a kapcsolatom zavarnak el innen pedig még csak 17 éves vagyok és egy gyerekkel még jobban zavarnanak.

Itt nem maradhatnának.

A másik hogy lelkileg beteg vagyok régen jártam orvosokhoz depressziós vagyok gyerek korom óta, nincs senkim nem tudok hova menni innen.

Az apuka, idősebb. Egy darabig velünk lenne de tőle kéne fuggnom nem tudom milyen életünk lenne.

Pánikbeteg vagyok már most bepánikolok ha a szülésre gondolok, nem lesz senki velem egyedül leszek mint a kisujam.

Barátaim sincsenek semmi.

Ha jól tudom családi pótlékot kapnak és gyest , nem tudom az mennyi de ha egyedül maradok vele milesz velünk?

Adjatok tanácsot

2017. márc. 10. 19:53
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
69%
Persze utolsó, te aztán nagyon tudod. Emelj glóriát a fejed fölè. Köszi🙃
2017. márc. 12. 08:04
 32/38 anonim ***** válasza:
61%

3gyaltalán nrm vagyok az abortusz híve,DE adott egy gyerek,aki már most depresszióval küzd,támogató család nélkül,ha jól értelmezrm a gyermek apukája sem 100%ban támogató,azt írja EGY DARABIG lenne velük,vagyis nagyon nm stabil a kapcsolat,kapna gyest ami netto 25650 es egyedulallo csaladit,ami nem tudom mennyi,a sima 12200ft.Se munkaja,se iskolaja,se lakhatasa ,se tamogato kozeg...

Nekem szules utani depressziom volt,ha nincs mellettem a csalad egesz komoly kovrtkezmenyei is lehettek volna(persze,nem feltetlenul kell neki is,de ha mar moat depresszios eleg nagy esely van ra,hogy rosszabbodik)

Nem biztatlak ra,hogy elvetesd,arra sem hogy megszuld,ulj le,fogj egy papirt,ceruzat(csunyan hangzik) es nezd meg a lehetosegeket,tudsz-e javitani a jelenlegi helyzeten,lesz valaki melletted,lesz hol laknotok,ennetek?

Egy gyermek komoly felelosseg es NEM nagyon nem eleg neki csak a szeretet,abbol nem lehet etetni,gyogyszert venni,oltoztetni,futott hazban elni vele stb stb.

En nagyon szurkolok,hogy megoldofhon a dolog es rendbejojjon az eletetek!!

2017. márc. 12. 09:36
 33/38 anonim ***** válasza:
78%

30-as, ne írj baromságokat, ezért van ennyi idegbeteg anyuka, mert mindenki szoptatásnáci, és aki nem tud a gyerek kétéves koráig szoptatni, az balfék.

NEM! Elapadhat a teje stressztől, meg ezer más dologtól, ha olyan betegsége van, amire erős gyógyszer kell - márpedig a pszichés gondokra nem árt, pl. depresszió -, akkor nem szoptathat, stb.

És van olyan is, aki próbálkozik, de nincs - elég - teje! Pont, nem mindenki tejcsárda!

Kérdező: én nem akarnék egy akármilyen kezeletlen! pszichés betegséggel küzdő anya gyermeke lenni, mert annak csúnya ára van.

Mostohám is depr., OCD-s, generalizált szorongással, és hol zsarol mindenkit, hol üvölt a semmiért, hol üt, stb. A gyerekeinek - és míg ott éltem nekem is - pokol az életük.

2017. márc. 12. 12:41
 34/38 anonim ***** válasza:
10%

33 jól fogalmaztál . életük. ÉLET.

Nekik van.

Akit abortálnak, annak nincs élete.

2017. márc. 12. 21:08
 35/38 anonim ***** válasza:
2%
Tartsd meg a babát, a Jóisten megsegít.
2017. márc. 12. 21:10
 36/38 anonim ***** válasza:
3%

A szülészeti nővérek nagyon kedvesek, velem is csak ők voltak ott, és utólag jobb is.

Szóval nem leszel egyedül!

2017. márc. 12. 21:10
 37/38 anonim ***** válasza:
2%
Drágáim! Én sem voltam és nem is leszek Riska tehén, de megfelelő módon és segítséggel szinte minden nőnek,aki várandós volt, bizony lehet elég teje, (vagyis a gyermek megfelelően fejlődik, hízik, súlygörbéje rendben, és nincs kiszáradva) Ehhez van támogató segítség. Nagyon kevés az a nő, akinek dől a teje és Riska tehén-egyébként meg tehén a.... 5 gyermekkel csináltam végig és nekem sem dőlt a tejem... Egyébként igen, sok ideges anya van, de általában nem a tejkérdés a fő, csak abban mutatkozik meg. Amúgy felőlem lehet tápszerezni, sosem ítéltem el senkit ezért, mert tápszert ad a gyermekének-viszont én itt mindent kaptam vissza, köszi, de rögtön ilyesztgetősdit játszani ezzel az édesanyával... Ja és engem itt lehordani, mikor nem is ismertek, ennek az oldalnak általában itt a csúcsa, hogy mindenkit lehet ismeretlenül rugdosni. Köszi...
2017. márc. 13. 09:37
 38/38 anonim válasza:
Nem ítélkezni kellene felette hanem segíteni valahogyan. Ha jót nem tudsz rosszat ne írjál még pluszba.
2017. ápr. 21. 21:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!