Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 17 évesen terhes vagyok de...

17 évesen terhes vagyok de lelki beteg vagyok és nem lenne semmi segítségem, mi lesz velem?

Figyelt kérdés

A családommal borzasztó a kapcsolatom zavarnak el innen pedig még csak 17 éves vagyok és egy gyerekkel még jobban zavarnanak.

Itt nem maradhatnának.

A másik hogy lelkileg beteg vagyok régen jártam orvosokhoz depressziós vagyok gyerek korom óta, nincs senkim nem tudok hova menni innen.

Az apuka, idősebb. Egy darabig velünk lenne de tőle kéne fuggnom nem tudom milyen életünk lenne.

Pánikbeteg vagyok már most bepánikolok ha a szülésre gondolok, nem lesz senki velem egyedül leszek mint a kisujam.

Barátaim sincsenek semmi.

Ha jól tudom családi pótlékot kapnak és gyest , nem tudom az mennyi de ha egyedül maradok vele milesz velünk?

Adjatok tanácsot

2017. márc. 10. 19:53
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Szedtem gyógyszert hetedikben.
2017. márc. 10. 21:18
 12/38 anonim ***** válasza:
35%

off:

5-ös! Neked milyen normàlis, kedves hozzáállásod van! Le a kalappal.

2017. márc. 10. 21:19
 13/38 anonim ***** válasza:
75%
Abortusz!!
2017. márc. 10. 21:44
 14/38 anonim ***** válasza:
78%

Ilyen körülmények között nem tartanám meg. Ha lehet elvetetném, vagy örökbeadnám, de nem hoznék ilyen nyomorult élethelyzetbe egy ártatlan kisbabát.

Ha megtartod és senki nem vállal akkor mehetsz anyaotthonba. Ha a barátod eltart egy darabig majd megun akkor gyerek bölcsibe, te pedig dolgozhatsz. Valószínűleg gyárban szalag mellett, mert egy diák is normálisabb munkát talál, mint egy érettségi nélküli fiatal anyuka.

2017. márc. 10. 21:46
 15/38 anonim ***** válasza:
78%

Egyertelmuen abortusz. Te vagy az a 17 eves lany, aki valamelyik nap feltette a kerdest, hogy a szeretodtol fuggnel igaz?

Hidd el, semmi ertelme ennek. Az a srac ha ilyen egyszeruen elhagyna a csaladjat, akkor titeket is siman elhagy minden szo nelkul. 17 evesen az iskolapadban lenne a helyed.

Egy gyerek hatalmas felelosseg, es rengeteg penz. Abbol a penzbol amit kapnal, enni nem tudnal, nem hogy pelenkat, esetleg tapszert venni, ruhaztatni a gyereket. Ha esetleg nem fogsz tudni szoptatni, tudod mennyi a tapszer? A legalapabb, recepttel 2.000 felett van! Es mivan ha a babad azt nem birja? Erzekeny ra vagy hasonlok? Akkor specko tapszert kell kapnia, ami boven van 3-4 felett, es ez kb.1 hetes adag. Vagy ha ilyen-olyan fejlesztesre kell jarnod? Az sem ingyesen am. Egy babanak, gyereknek biztos hatter, es biztos alapok kellenek, ahol van egy anya, apa! Persze, nottek fel gyerekek millioi apa, vagy anya nelkul, de ezt te is lasd be, hogy cseppet sem ez az idealis.

Hova akarsz jutni a gyerekeddel? Anyaotthonba? A sok roma koze? Vagy a hid ala, ami mindennel rosszabb? Ne akard tonkretenni az eletet. Elobb a tiedet hozd helyre, a gyerekvallalassal pedig raersz meg 10 evet!

A kapcsolatodrol inkabb ne is beszeljunk. Nem tudom, hogy jutott eszedbe, hogy egy 29 eves ferfival, a csaladja mogott kavargatsz?! Cseppnyi emberseg nincs benned? A ferfiban egyertelmuen nincs, na de te? Az ilyen ferfitol mindenki csak menekulne. Volt reszem olyan kapcsolatban, hogy egy szavam sem lehetett, mert tole fuggtem, volt hogy kezet is emelt ram, es amint alkalmam adodott leleptem, mert ez nem elet.

Vagy abortusz mellett dontesz, vagy szuld meg, es add orokbe. Ilyen korulmenyek kozott haza sem engednek vinned a gyereket..No meg 17 eves vagy, te meg nem lehetsz a gyamja, akkor ki vallalja? Jol gondold at ezt. Ne keseritsd meg a kicsi eletet! Egy eleten at lelkifurdalasod lesz, hogy nem tudtal neki mindent megadni. Egy anyanak ez a dolga. Es te meg gyerek vagy, nem felnott, nem anya. Ahogy latom sajnos meg felelossegtudatosan sem tudsz gondolkozni, ha ebbe belementel.

2017. márc. 10. 21:58
 16/38 anonim ***** válasza:
78%
Kapnál gyest, ami nagyjából 28 ezer ás családi pótlékot, kb. 12 ezer, tehát összesen 40 ezer forintot. Nem tartanám meg a helyedben, nem túl jó a helyzeted.
2017. márc. 10. 22:59
 17/38 anonim ***** válasza:
13%
A tápszer van 2eft alatt is receptre mi speciális tápszert vettünk 1eft receptre nem kell túlzásba vinni az árakat hogy 3-4eft 10-es oltári kedves lehetsz na az ilyen embereket na mindegy
2017. márc. 11. 05:57
 18/38 anonim ***** válasza:
92%
Szegeny kicsi baba :(
2017. márc. 11. 07:29
 19/38 anonim ***** válasza:
32%
Én örökbeadnám abortusz helyett. Tápszer pedig miért kötelező egy babának ? Felénk senki nem ad, nem adott. Szóval a baba etetése nem lenne gond több hónapig. Az anyatejed ingyen van.
2017. márc. 11. 07:39
 20/38 anonim ***** válasza:
72%
Tipikus.. Anyatej ingyen van... És ha nem lesz elegendő tej? Erre ne alapozzon és ne is szabad ilyen hozzáàllással gyereket vàllalni ès megnyomorítani a pici életét.
2017. márc. 11. 08:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!