Ti hogy tudtok mindent megoldani a siros, ketemberes kisbabatok mellett?
A férjed idióta, nálunk nem volt ilyen elvárás.
Viszont én bizony akadt, hogy hagytam sírni 5-10 percet, mert épp olyasmit csináltam (pl. nagydolog, és sajna szorulásos vagyok), amit nem tudtam azonnal befejezni.
1. férjed szépen kiveszi a részét a házimunkából
2. bejárónő
3. hétvégén ő vigyáz a gyerekre, de mellette ragyogjon a lakás is!
1, A férjed egy suttyó. Most hordtál ki, szültél meg és szoptatsz egy újszülöttet, akit próbálsz életben tartani.
2, Bejárónő vagy ő házimunkázik. AZONNAL.
3, Befogja a száját.
4, Neked pihenned kell. Amikor a gyerek alszik, akkor te is alszol. A házimelót megoldja férjed maga, és a csecsemővel ellentétben, ő képes magát megetetni. Sőt, minimum neked is főz.
5, Vegyél bimbóvédőt.
6, A gyerekkel semmi baj. A pasiddal van nagy baj.
7, Mi az, hogy "haragszik", mert nem akarsz vele hullakimerülten szexelni és pattog, hogy nincs tisztaság meg kaja? Normális?!
Nálunk is hasonló volt a helyzet, kb 1-2 napra rá, miután hazajöttünk a kórházból!/Kivéve szex, az eszébe sem jutott/ Nagyon gyorsan helyretettem, mert, ha hagyom magam mára csak rosszabb lenne!
Nem kell bejárónő, de vegye ki ő is a részét!
Hétköznap legalább csak annyit, hogy babázik amíg te 5 perc alatt felporszívózol meg mint a tornádó összepakolsz/magamból kiindulva :D/ Hétvégén ő is megtud főzni egy pörköltet vagy betud rakni egy adag ruhát a mosógépbe!
Te éjszakálsz, te csinálsz minden házimunkát úgy, hogy közbe sír a baba,aki egyébként annyira csepp, hogy rengeteg időt kellene melletted, cicizve töltenie, hogy összeszokjatok/persze, ha elmegy a tej, te leszel a szarszemét megint../ plusz még cirógasd a férjed is.. ahaa, ha kicsit segít talán lenne rá energiád ;)
Mindenképp beszéld meg vele és ne engedj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!