Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek durva ovis kislány...

Szerintetek durva ovis kislánynak a tüsire nyírt haj?

Figyelt kérdés

2017. márc. 9. 15:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
78%
Nem múlik el a gyerekkori "traumánk", de esetleg átgondolja egy anyuka a történeteink hatására, hogy teljesen lenyirassa a kislánya haját, aki így nem fogja hasonlóan rosszul érezni magát miatta, mint mi....
2017. márc. 10. 20:50
 22/29 anonim ***** válasza:
81%
Ha ő kérné, levágatnám neki, de magamtól eszembe nem jutna ilyesmi. Viszont fontosnak tartom, hogy már gyerekkorban is eldönthesse, milyen ruhákat akar hordani, milyen frizurája legyen, tehát ha így szeretné, levágatnám neki. Nekem is volt általánosban olyan osztálytársam, akinek egészen nyolcadikig fiúsan rövid haja volt, mert az anyja nem engedte meg neki, hogy megnövessze. Nyolcadikban kezdte növeszteni, a tablón már egész jól nézett ki.
2017. márc. 10. 21:06
 23/29 anonim ***** válasza:
28%

Igen,az.Hacsak nem betegség miatt.

Még a fiamnak sem vágatjuk ilyenre.

2017. márc. 11. 14:39
 24/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megmutatom a barátnőmnek, aki szegény kislányát olyan alaposan megnyírta, hogy alig maradt haja.
2017. márc. 15. 11:19
 25/29 anonim ***** válasza:
64%
Most mi a retekért mutogatod neki? :D Semmi extra nincs ebben, ne pofázz bele más dolgába, pláne ilyen sunyi módon.
2017. márc. 15. 11:30
 26/29 A kérdező kommentje:
Azert, mert a baratok oszintek lehetnek. En egesz gyerekkoromban tusire voltam nyirva es kivancsi voltam, ez csak nekem volt-e trauma.
2017. márc. 15. 11:41
 27/29 anonim ***** válasza:
69%

Semmit sem jelent, hogy mit mutogatsz és kinek. A kislánynak attól nem lesz trauma, mert neked az volt.

Sokaknak meg nem. Ez csak haj. Így is és úgy is viselhető, ráadásul kinő. Ennyire nem élhetsz beszűkülten.

2017. márc. 15. 15:07
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig hosszú hajam volt ovitól kezdve... Utáltam, mert anya nem engedte levágatni 19 éves koromig, max csak a végéből picit.

Bennem ez hagyott negatívumot, meg hogy mindenki fogdosta a hajam folyton mert hosszú volt.

Gondoltam, leírom a másik végletet .

2017. márc. 16. 18:04
 29/29 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. A lányom 6 éves, neki is tüsire van nyírva a haja. Jól áll neki és szereti. Ha meg akarná növeszteni, akkor engedném neki, de nem akarja.
2023. jan. 3. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!