Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek durva ovis kislány...

Szerintetek durva ovis kislánynak a tüsire nyírt haj?

Figyelt kérdés

2017. márc. 9. 15:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
83%
Nem pont tüsi, de rövid hajam volt gyerekként, máig emlékszem mennyire utáltam. Lányomnak bubinál rövidebbre sose vágatnám.
2017. márc. 9. 18:52
 12/29 anonim ***** válasza:
47%
Mi a durva benne? Ha neki tetszi, akkor semmi durva nincs benne, miért ne lehetne egy kislányna rövid haja?
2017. márc. 9. 20:58
 13/29 anonim ***** válasza:
66%

Ha ő kérte, h vágjátok tüsire az durva!

Ha nem ő kérte és így vágtátok tüsire mégdurvább!

2017. márc. 9. 21:33
 14/29 A kérdező kommentje:
Nem tettem ilyet a lányommal, csak múltkor erről beszélgettünk anyukákkal.
2017. márc. 9. 21:45
 15/29 anonim ***** válasza:
66%
Nekem is olyan volt, a gyűlöltem enyhe kifejezés rá. Nagyon szerettem volna olyat, mint a többi lánynak, de nem engedték. Kevés emlékem van erről az időről, de ez az egyik. Soha nem tennék ilyen, ha lányom lenne.
2017. márc. 9. 22:59
 16/29 anonim ***** válasza:
62%

Igen, durva. A nagyobbik lányom amikor bölcsis volt, volt ott egy nagyon előnytelen külsejű kislány. Szegény nem elég, hogy túl magas és túl kövér volt már 3 évesen, borzasztó divatjamúlt ruhákat hordott (nem voltak szegények) és az anyja tüsire nyiratta a haját. Én sajnáltam szegényt. A gondozónő is mondta, hogy nagyon nem való kislánynak ennyire rövid haj, ott beszélték a védőnővel de pont meghallottam.

Nekem gyerekkoromban, kb. tíz éves koromig soha nem lehetett hosszú hajam, nagyon rövid volt, anyukám vágta...a suliban mondták a többiek évekkel később, hogy nem tudták hogy lány vagyok-e vagy fiú...nem nagyon voltak barátaim.

2017. márc. 9. 23:12
 17/29 anonim ***** válasza:
84%
Nekem is tüsi hajam volt oviban, mert anya nem volt egy "csajos" típus és nem volt kedve reggelente fésülgetni, meg a hajammal foglalkozni, ez volt az egyszerű megoldás részéről. Gyűlöltem. Az oviban a többi lánynak hosszabb haja volt, ha játszottunk mindenki hercegnő volt, mindig rám osztották a fiú karakter szerepét, mert úgy néztem ki. Ennyi év távlatából csipcsup ügynek tűnik, de akkoriban ezt nagyon nehezen éltem meg.
2017. márc. 10. 11:14
 18/29 anonim ***** válasza:
41%

Nem, egyáltalán nem az.

Nekem is pici, pixie hajam van. Semmi nem kötelező a nőket vagy a lányokat semmilyen hajviselésre.

2017. márc. 10. 11:40
 19/29 anonim ***** válasza:
47%
Most attól, hogy lepontozzátok, aki szerint nem durva, ha a gyerek kérésére van levágva a haja, attól nektek elmúlik a gyerekkori traumátok? :D
2017. márc. 10. 11:47
 20/29 anonim ***** válasza:
56%
A tetvesseg sem kifogas, derek ala ero hajambol is ki tudtuk irtani. Nyilvan melos a serkeket kiszedegetni belole, de egyaltalan nem lehetetlen. Ezert nem vagatnam le a lanyom hajat...
2017. márc. 10. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!