Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor múlik el ez a durva...

Mikor múlik el ez a durva hajhullás?

Figyelt kérdés
Akinek nagyon hullott a haja szülés után (szoptatás alatt) mennyi ideig tartott? Végül mi lett az eredmény? Nem lett észrevehetően kevesebb a hajatok egy ideig? 4hónapja szültem, kb. 3hónappal szülés után kezdett igazán hullani,és azóta is tart. Rengeteg kihullik, főleg hajmosáskor. Kicsit már kezdek aggódni.
2016. dec. 2. 22:14
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem amíg szoptattam
2016. dec. 2. 22:16
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem kb. egy évig tartott, és de érezhetően kevesebb hajam lett, igy akkor levágattam elég rövidre és szépen újra megerősödött
2016. dec. 2. 22:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

*jut eszembe én is itt aggódtam a gyk-n :)

írták, hogy nyugi újra nő, másnak is sok új haja lett kéőbb. hát tényleg így van :)

2016. dec. 2. 22:17
 4/7 anonim ***** válasza:
4 hónapos a babám, nekem is nagyon hullik a hajam. Már félek hajat mosni. Csomókban jön ki. Én is aggódom picit. De nekem még rátesz az is, hogy állandóan kontyban hordom...
2016. dec. 2. 23:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem csomóban nem jött és annyira nem volt észrevehető a hajhullás csak azt vettem észre, hogy a homlokom szélénél 1-1 adag haj hiányzik. Kb fél évvel szülés után tűnt fel. 14 hónapja szültem, kb 5 centis új haj van már ott.
2016. dec. 3. 05:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nekem is csomókban hullik, amikor mosom, és észrevettem, hogy kevesebb már a homlokomnál. Most egy kicsit megnyugtattatok,hogy legalább majd visszanő.
2016. dec. 3. 09:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy éve szültem, rég nem szoptatok, de még mindig maréknyi haj kihullik fésülködéskor. Hajmosáskor 3x annyi. Nyáron alább hagyott, de ősszel újra elkezdett hullani, hiába próbáltam ki ezer és egy vitaminos készítményt. Szerencsére nagyon dús hajam volt mindig, a terhesség alatt főleg, így nem vészes, nincsenek kopasz foltjaim. Bár láthatóan kevesebb lett, de most sok pici szál megjelent, úgyhogy annyira nem aggódok már.
2016. dec. 3. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!