Durva hajhullás ellen mit tegyek?
Sziasztok!
Sokáig festett volt a hajam, de már nyár óta nem festettem újra és le is vágtam rövidebbre, hogy erősödjön. Hajerősítő, babáknak szóló bio sampont használok, szedek Kovaföld kapszulát és még is nagyon hullik; ja, és persze sapkát veszek fel a hidegben.
Szerintetek mit csinálhatnék még? Menjek el orvoshoz vele? (De milyenhez?) Bánfi hajszesz használna? Tényleg nagyon hullik és kezdek erősen aggódni, hogy Szilveszterre már nem is lesz hajam.
Először is: akkor beszélünk hajhullásról, ha látványosan ritkul a hajad. (ezt a háziorvosom mondta).
Másodszor: ha nagyon aggódsz, inkább menj el orvoshoz. Először háziorvoshoz, ő tud beutalót adni ha szükséges, és esetleg csináltathatsz egy vérképet, hogy megnyugodj.
Harmadszor: hajhullás nagyon sok mindentől lehet: vitamin hiány, gócos fog, hormonális problémák, ésatöbbi... Szerintem amíg nem tudod, mitől van, ne szedj és locsolj mindent a hajadra, mert nem biztos, hogy előrébb jutsz tőle.
Szép napot és NO STRESS :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!