Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ovis korú gyermek lehet lázas...

Ovis korú gyermek lehet lázas stresszt miatt?

Figyelt kérdés

Mindent a kis lelkére vesz. Ha pl nem engedek neki meg vmit már sír.

Feltűnt h ilyen esetekben felszökik a láza. De másnapra semmi baja.

2017. febr. 21. 14:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem hinném. Nem lehet, hogy azért sír, mert a láz miatt rosszul érzi magát és nyűgösebb? Én mindenképp kivizsgáltatnám.
2017. febr. 21. 16:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehet bizony!

Nekem is volt ilyen kicsi korban. Mikor apám elvitt magával láthatásra, minden alkalommal belázasodtam. Volt, hogy más pszichoszomatikus tüneteket is produkáltam, pl. hányás, kiütések.

Amint hazaértem, rá fél órára kutya bajom nem volt.

Annyit tehetsz, hogy te sem kezeled ezt a helyzetet stresszként, nem kezdesz el idegeskedni, hogy biztos megint lázas lesz.

Kicsit megvigasztalod, megnyugtatod, aztán az élet megy tovább. Nem szabad, hogy csak ezért ne merj valamit megtiltani.

Azt kell türelemmel elérni, hogy a kicsi ne stresszként élje meg a korlátokat, hanem természetes dolognak vegye.

2017. febr. 21. 17:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen lehet!

Kislányom sajnos egy rossz oviba került, ahonnan szinte minden nap lázasan vagy sírva hoztam haza, mert telefonáltak menjek érte. De mire hazaértünk vagy orvoshoz értünk már sose volt láza.

Aztán egy otthoni babázás alkalmával derült ki, hogy az óvónéni hogy beszél viselkedik velük.

Sajnos két hónapot végigszenvedtünk, mire ez kiderült és ovit váltottunk.

2017. febr. 21. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!