Szülésnél, a kórházban hogy kérik el a gyermek nevét?
És ikrek esetén 2 fiú és 2 lánynevet kérnek el?
Mert van olyan is,aki nem akarja tudni a gyerek nemét,hogy meglepetés legyen.
Nálunk a szülőszobán amikor Megszületett, akkor kérdezték, aztán írták a karszalagra.
(Férjem írta rá, még viccelődtek is, hogy azt Írja, amit megbeszéltünk, mert ez a végleges)
2x szültem, különböző kórházban. Az elsőnél csak akkor kérdezték, mikor megszületett, és írták már a papírját meg a karszalagját.
A másodiknál már mikor vajúdtam, megkérdezték, ráírták a papírra. És mikor megszületett a baba, egyeztettek velem meg a párommal.
Nekem császárom volt. Mikor kivették a picit és megmondta h lány ( mi nem tudtuk a nemét előre) akkor odahozta a szülésznő egy puszira és akkor kérdezte meg h mi legyen a neve.
Azért kint apát is megkérdezte mikor kivitte neki, biztos ami biztos 😁
Ikreket szültem. Egy fiút és egy lányt. Az uh is ezt mutatta mégis két fiú és két làny nevet kellettmondanom (elsődleges,màsodlagos)
Császáros voltam,kevéssel az altatás előtt kérdeztek rá.
Itt, Angliaban 6 het (42 nap pontosan ) van eldonteni, a korhazban senki nem kerdezi. Az elso 6 hetben igy baby es az anya vezeteknev a neve.
Baby Kovacs pl.
Császárom volt, műtét előtt kérdezték, de akkor csak a karszalagra írták.
Másnap jött a neveket intéző csaj, kiültettek a szobatársamnal papírt intézni, hozta az utónévtáblázatot is megnézni, adható-e a név. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!