Nagyon zavar ha mas akarja nevelni a fiamat ti hogy oldjatok meg ezt a helyzetet?!
Ki akarja nevelni? Ha pedagógus, akkor hagyod kellene, elvégre az ő felügyelete alatt rá kellene hogy hallgasson a gyerek. Idegen nem számít, kozlod vele, hogy majd te megoldod.
(Kisajatitas a szó. A kikozosites mást jelent)
Én sem értem, ki akarja nevelni?
Pedagógus? Másik szülő?
Idegennek én sem hagyom hogy rászóljon a gyerekre, de apuka, nagyszülő miért ne?
Attól függ, hogy ki és miért szól rá.
Szerintem sokszor idegennek is van "joga" szólni. Pl. amikor a gyerek a sáros lábával rugdossa a buszon a másik utast és anyuka nem szól rá. (Pont nemrég láttam a buszon.)
Vagy amikor a gyerek neki esik egy idegen járókelő kutyájának és elkezdi nyúzni. Stb. Szóval számos ilyen helyzet is van.
Ha a szülő nem hajlandó rászólni, akkor kénytelen az "idegen".
Nem igazán értem mire gondolsz.
Ha te kezeled a helyzetet akkor senki nem fog beleszólni. Ez akkor szokott előfordulni ha anyuka nem reagál és másokat is zavar a gyerek viselkedése.
Igen,túlságosan kisajátítod és túlreagálod a dolgot.
Bántotta valaki vagy megütötte?
Ha nem,akkor nem értem a problémát.
Iskolában,óvodában azért van a pedagógus,hogy pórszülőként "nevelje" a gyereket.
Muszáj neki fegyelmezni,különben mit csinálna 30 gyerekkel?
Az utcán meg ha olyat csinál a gyerek,és te nem fegyelmezed,akkor joga van a másiknak szólni.
Ez nem rosszindulat,egyszerűen a többség nem papucs,hogy egy gyerek bármit megtehessen vele,és ez jól is van így,mert a gyereknek kellenek korlátok.
Ha 4 évesen pl bárkit rugdoshat,sárral dobálhat,bárkitől elvehet bármit a játszótéren,bármilyen idegen kutyát nyúzhat következmények nélkül mi lesz kamaszkorában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!