Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, akikhez közel lakik...

Anyukák, akikhez közel lakik anyós, após: milyen előnyei és hátrányai vannak?

Figyelt kérdés
Férjemmel 3 éve vagyunk házasok, 2 kislányunk van, egy 2 éves és egy 1 hónapos. Férjem szülei eddig külföldön éltek. Évente kétszer meglátogatnak minket 2 hétre, amit én meglehetősen nehezen viselek. Nem szeretem megosztani velük a háztartást, fürdőt, wc-t... Lehet velem van a probléma, de nagyon zavar, hogy belakják ilyenkor a családunk tereit. Emberileg kedvelem őket, a fő bajom a személyes higiéniájukkal van. A társasházban, ahol lakunk májusban megürül egy lakás és ide fognak költözni tőlünk 2 emelettel lejjebb. Van bennem egy félelem... Ha túl közel fognak lakni hozzánk vajon folyton át fognak járkálni? Akik így laktok, hogy bírjátok? Mik az előnyök, hátrányok? Sok konfliktussal kell megküzdenetek nap mint nap?
2017. márc. 3. 12:02
1 2
 11/12 babyboom567 ***** válasza:
61%
Anyósom a másik utcában lakik.Nem nyomulós,van véleménye ,de nem szól bele semmibe.Viszont sosem jön hívatlanul.Nálunk sosem tanyázik itt senki,nem is bírnám(én sem tanyázok másnál),én egy nagyon magamnak való vagyok,férjem pont az ellentétem ebben,ő azt sem bánná,ha mindennap más jönne hozzánk.Szerencsémre 1 darab barátja van,meg az anyukája.Fiai messze laknak,én rokonságom is másik városban.Szerintem át kéne ezt a költözést gondolnotok.
2017. márc. 3. 21:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi szomszédok vagyunk anyósomékkal, az elején ez nagyon jó döntésnek tűnt, nagyon jól kijöttünk egymással, de ahogy múlik az idő, lett gyerek...hát nem tudom, egyre több a nézeteltérés. Főleg gyereknevelés témában,amikor megszületett a gyerek naponta 100x átjöttek, egy perc nyugalmunk nem volt. Most meg mit ehet, mit nem ehet, hogy öltöztessem, meg a tanácsok, amiket "nem kell megfogadni", de ajánlatos... szóval az én szerény összegzésem az, hogy akármilyen jó is a viszony, jobb mindenkinek, ha külön vannak, vagy legalább is nem ilyen közel laknak...
2017. márc. 7. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!