Neked tetszene vagy nem tetszene, ha a gyerekekkel, pároddal 9 napra elutaztok a Balatonra egy hotelba és ez idő alatt a anyós/após ( akikkel amúgy egy házban éltek és nem közös nyaralást szerveztetek) háromszor eljön meglátogatni benneteket?
Attól függ, nem ismerem a helyzetet. Bár valószinűleg nem lennék oda érte? A környéken laknak az anyósék? Esetleg igy olcsóbb, és időben is jobb a látogatásotok? Szerintem ezt a bejelentkezések alkalmával esetleg tisztázni kellett volna.
(Pl. a párom apja a balcsinál lakik. A köztünk lévő távolság cirka 400 km. A nyaralást a balcsi mellé tervezzük, hogy tudjanak találkozni.)
Legközelebb utazzatok olyan messze, hogy ez lehetetlenné váljon, hiszen 400-500 km-t az ember nem fog hetente 3x utazni.
Nagyon tapintatlanok, hogy ezt teszik, én tuti, hogy beszóltam volna nekik, vagy megkérdeztem vona elég nyomatékosan, hogy hát ti?? hogyhogy jöttetek??
SZóval még1x erre ne adjatok esélyt.
3.vok.
ja, bocs, nem voltak figyelmes. Akkor tényleg húzzanak a francba. Ez a ti családotok, a ti családi nyaralásotok.
Nem, nem tetszene.
Mi az, hogy előre bejelentetten? Már itt közöltem volna, hogy köszönjük szépen, nem kérünk belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!