Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Némelyik nő miért hiszi azt...

Némelyik nő miért hiszi azt hogy ha szül egy gyereket örökké vele kell lenni mert van egy gyerek?

Figyelt kérdés

Én ezt nem így gondolom. Attól hogy van egy gyerek egy férfitól még nem ok arra hogy velem legyen még nem alap dolog hogy nem hagyhat el.

Vannak nők akik azt hiszik hogy na szültem neki egy gyereket örökké velem lesz és sajnos vannak férfiak akik így is teszik de ez nem normális szerintem.

Egy feleségnek nem csak az a dolga hogy moosson fozzon az urara hanem tenni is kell valamit hogy velee maradjon.

Ahol nincs megértés, tisztelet és szeretet ott a férfi úgyis kifelé nézeget majd mert egy nő dolga nem csak az hogy elvégzi amit kell.

Szerintetek?

2017. febr. 26. 15:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
10-es pont erre gondoltam :D :D
2017. febr. 26. 19:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Te figyi, és a férfinek nem kéne tennie valamit azért, hogy a felesége vele maradjon? Vagy csak a nőnek kell? Amellett, hogy az a "dolga", hogy mosson-főzzön az "urára" :D

Ez egy vicc :D

2017. febr. 27. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!