Cumisüveget cumi nélkül be lehet tenni mosogatógépbe?
Figyelt kérdés
2017. febr. 25. 13:48
1/9 anonim válasza:
En betettem, de 2-3 alkalom utan leszedte a mintajat es fakó lett. Amugy amikor betettem utàna meg kioblitettem es eltoroltem újra. Biztos, ami biztos alapon. Hat többè nem teszem mosogatógèpbe.:)
2/9 anonim válasza:
Én a cumit is beteszem. Nekem egyik cumisüvegről sem szedte le a mintát.
3/9 anonim válasza:
Kipróbáltam, de azon a kis lyukon nem megy be annyi, olyan hatékonyságú víz, tisztítás, ami valóban elmosná az üvegét. Kézzel mosogatom, nem akarok bele mosószer maradványokat, koszt.
4/9 anonim válasza:
Betettem, rendszeresen, semmi baja nem lett, sem az üvegnek, se ma gyereknek.
5/9 anonim válasza:
Én berakom a cumit is 😂😮 Nyilván minden edényt amit beteszek a gépbe minimum leoblitem forrovizzel előtte , szóval nem repkednek a pörkölt hús darabok 😂 ( külföldön külön ajánlják , mert sokkal forróbb vízzel mosogat a gép mint te vagy én)
6/9 anonim válasza:
Miért is baj, hogy a cumit is belerakom a mosogatógépbe? Valamelyik lepontozó meg tudja fogalmazni?
7/9 anonim válasza:
Amelyiknek rá van írva a csomagolására, hogy be lehet tenni, azt minden további nélkül.
Nekem mondjuk nincs mosogatógépem, de anyámnál simán beteszem az övébe, Avent üvegeink vannak, sose lett semmi baja egyiknek sem.
8/9 anonim válasza:
Én beteszem,a cumit is.A felső kosárba.TT baba cuccokat veszek,egyik sem kopott le.
9/9 anonim válasza:
Beteszem en is, a cumijat is, sosem kopott le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!