Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Már megvehetjük neki a 15-36...

Már megvehetjük neki a 15-36 kgos autósülést vagy korai?

Figyelt kérdés

Vettünk anno egy 9-36-ost, de már kinőtte, májusban lesz 3 éves. Olyat vennék, ami már tovább jó, de látom, hogy a 15-36 kgos üléseknek már nincs saját övük, az autó saját övével kell bekötni. Az nem korai még ennyi idősen? Ti mikor vettétek ezt a fajta ülést?

Ha a magassága ok, és kényelmesnek tűnik, akkor már vehetjük azt ugye? Isofixeset szeretnénk.

2017. febr. 23. 10:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A 9-36 kg-os ülések átalakíthatóak, ahelyett venni 15-36 kg-os ülést teljesen felesleges, hiszen ezek is köthetőek az autó saját övével. Egy alig 3 éves gyerek nem tudom, hogyan nőhette ki, mert az én kifejezetten nagy növésű fiamnak is csak 3,5 éves korában váltottunk saját övre. Nézzétek meg jobban azt az ülést, hogy lehet-e állítani a belső övét.
2017. febr. 23. 19:31
 12/17 A kérdező kommentje:
Természetesen eszem ágában nem lenne most egy 50ezres kiadás ha nem muszáj, épp emiatt már elég alaposan végignéztük a férjemmel az ülést. A fej részt lehet magasabbra állítani de az övet nem.
2017. febr. 23. 21:18
 13/17 anonim ***** válasza:

Ez az ülés 9-25-ös azért nőtte ki. Vegyetek nyugodtan 9-36-ost, az sokáig jó lesz, és van öve.

Nekünk is 0-25-ös ülést Nőtt ki 3,5 évesen, a 9-36-os sokáig jó lesz.

2017. febr. 24. 00:17
 14/17 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. Most nèzem, ez tènyleg 9-25-ös ülès, azèrt tudta kinőni. Egy 9-36-ost nem fog.
2017. febr. 24. 07:06
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem. 9-36os amit linkeltem. A 9-25 ös a nyílnál sz előző termékre mutat. Görgessetek le a leíráshoz ott van hogy 9-36 kgig használható...
2017. febr. 24. 08:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Szia. Mi is most zongoráztuk végig ezt a kérdést. igaz nekünk 9-25kg ülést nőtte ki. Gyerkőc ma töltötte a 3-at igaz ő már 17 kg, de magasabb is 107 cm. Én is 9-36kg ülést néztem. Több boltban is jártunk mindenhol azt mondták neki már nem szabad olyat venni, mert nem biztonságos. Igen van olyan ahol ki lehet venni a biztonsági övet az ülésből, de nem mindegyiknél. Ahogy néztem a tiétek sem olyan. Én rengeteg ülésbe beleültettem, és teljesen más volt már neki a 15-36kg-os . Mi olyat vettünk. Ha esetleg van a közeletekben Brendon nézettek be oda. Ott van autósülés ahol kipróbálhatod milyen amikor az autóba kötöd az ülést. Nekem azt mondták, ha a háta mögül jön az 5pontos öv az már életveszélyes, egy esetleges ütközésnél akár a gerence is sérülhet miatta. Érdemes jól körbenézni, kipróbálni sok ülést,és úgy eldönteni ami nektek megfelel.
2017. febr. 24. 09:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Elég rossz vásárt csináltatok ezzel az üléssel. Alap lenne, hogy kivehető legyen a belső öve és egy alig 3 évesnek ne legyen kicsi. Nekünk Recaro young sport van, a 116 cm-es, 4,5 éves fiamnak is tökéletes és még jó darabig az is lesz. 15-36-os ülésbe ilyen kicsit még nem tennék, inkább vegyetek egy rendes 9-36 kg-os ülést.
2017. febr. 24. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!