Már megvehetjük neki a 15-36 kgos autósülést vagy korai?
Vettünk anno egy 9-36-ost, de már kinőtte, májusban lesz 3 éves. Olyat vennék, ami már tovább jó, de látom, hogy a 15-36 kgos üléseknek már nincs saját övük, az autó saját övével kell bekötni. Az nem korai még ennyi idősen? Ti mikor vettétek ezt a fajta ülést?
Ha a magassága ok, és kényelmesnek tűnik, akkor már vehetjük azt ugye? Isofixeset szeretnénk.
Szerintem korai!
Lányom 3 éves elmúlt, még a 9-18 kg-os gyerekülést használjuk, most tervezek neki venni, mert a lába már nem fér el kényelmesen egy 9-36-ost, pont az öv miatt.
Nekem valahogy még korainak tűnik, hogy az autó övével kössem be.
Mi hordozó után 0-25 kg-os ülést vettünk. Ez dönthető volt. 3,5 évesen 18 kg volt, amikor lecseréltük. 2 kocsiba vettünk 9-36-os ülést, mindkettőben az ülés övével kötjük még.(áprilisban lesz 4 éves, 20 kg).
Az egyik Nania, a másik Caretero:
Amíg lehet, én az ülés övével fogom kötni.
Szerintem menjetek el egy üzletbe, és próbáljatok ki minél több ülést. Biztos találtok olyat, ami saját öves, és jó neki.
Hát ez a bajom, hogy pont 15 kg még nincs meg, 14 kg... Olyan bosszantó, hogy 36 kg-ig lenne ez az ülés jó és már 14 kg-san nem elég magas, pedig a fiam nem is egy langaléta... Azt hittem tovább elég lesz és nem lesz gondunk ilyen hamar ezzel..
A próba nagyon jó ötlet, szerintem az lesz, hogy bemegyünk és többet megnézünk.
5-ös vagyok, fiam 108 cm magas, még bőven nem lóg ki a feje egyik ülésből sem, és állítható magasságú. Szóval még nőhet.
Megkérdezhetem milyen ülés, és milyen magas a gyermek, hogy máris kinőtte?
Ez az az ülés: [link]
AZt nem tudom hány cm magas, szerintem 1 éve már senki nem mérte le :-D De átlagos magasságú lassan 3 éves, a bölcsiben nem lóg ki, se túl pici se túl magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!