Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mira keresztnév mellé milyen...

Mira keresztnév mellé milyen második, elterjedtebb, klasszikusabb keresztnet javasolnátok? (Kovács Mira? )

Figyelt kérdés
2017. febr. 12. 17:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
46%

Mira Bella szép lenne így külön is csak sanszos,hogy sokan egybe írnák.

Esetleg még Olívia,Leila.

2017. febr. 12. 20:25
 12/14 anonim ***** válasza:
52%
Esetleg az Alexandra is szép :)
2017. febr. 13. 00:25
 13/14 anonim ***** válasza:
28%
Az Alexandra szerintem is jó hozzá. A Noémi pedig szerintem is túl szép ilyen Mira, Mia, Kiara szintű külföldi majmolós tucatnevekhez. Főleg ennyire magyaros családnévvel nevetségesek. Kisebbségi benyomást keltenek. Varga Dzsesszika, Szabó Frodó kategória.
2017. febr. 13. 05:11
 14/14 anonim válasza:
52%

A Noémi tényleg szép hozzá.

Amit még választanék:

Vivien

Diána

Kinga

Zoé (ez sem igazán klasszikus, de manapság elég gyakori és szerintem a Mira után nem hangozna rosszul).

A Mira névhez meg annyit, hogy külföldön teljesen elfogadott és gyakori név, minden nemzet ki tudja mondani - van akinek ez is szempont.

2017. febr. 14. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!