Akinek csak fiú gyerekei lettek nem rossz, hogy nem lett lány is vagy forditva?
Figyelt kérdés
Van egy kisfiúnk és most terhes vagyok és úgy tűnik ő is fiú lesz. Főleg a párom nagyon szeretett volna kislányt. Páromék 3an vannak fiú testvérek és a testvéreinek is 1-1 fia lett. Nem valószínű, hogy tudnánk vállalni harmadik babát főleg, hogy valószínű ő is fiú lenne szerintem.2017. febr. 7. 10:50
21/21 anonim válasza:
Bocsánat, de nekem szent meggyőződésem, hogy akinek lánya van és tudat alatt csalódott emiatt (mert titkon fiúra vágyott) így próbál magának önigazolást szerezni, hogy másokat kérdezget, hogy nem vágynak-e titokban lányra. :D
Nem, nem vágyok lányra és soha nem is vágytam! :D Gyereket szerettem volna, egészségeset és és fiút és ez sikerült. :D üdv: egy fiús anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!