Fürdetéssel kapcsolatos kérdés?! Ez rossz ötlet?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Nos az a helyzet, hogy a nővérem fiára kellene vigyáznom 1 hétig aki 3 és fél éves. Viszont van egy 1,5 éves kislányom.
Én arra gondoltam, h esetleg este fürödhetnének e együtt? Időtakarékosabb volna és persze sokkal egyszerübb is csak nem tudom, h szabad e?!
Elnézést ha buta a kérdésem de végülis származhat ebből bármiféle gond?
Mind2en makk egészségesek szeretik egymást. Csak hát nem tudom...
Mit gondoltok ti?
Köszönöm..
2016. máj. 13. 16:11
1/17 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nem lesz belőle.max sok habot raksz a vízbe☺
3/17 anonim válasza:
Persze nyugodtan fürdesd őket együtt!
4/17 anonim válasza:
Unokatestvérek, akik gondolom rendszeresen találkoznak és mint írod, szeretik is egymást, mégis miért ne fürödhetnének együtt?????
Mi oka lenne külön fürdetni őket?
Mert nem testvérek?
vagy mert különböző neműek?
6/17 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan fürödhetnek együtt. Az én 2 és 5 évesem is együtt fürdik, heti 1-2x fél percre megy a röhögcsélés azon, kinek mije van, de leginkább azzal vannak elfoglalva, hogy a másik milyen fürdőjátékot kaparintott meg, ami neki is feltétlenül kell.
7/17 anonim válasza:
Miért ne fürödhetnének együtt? Írj legalább egy okot!
8/17 anonim válasza:
SZIASZTOK! Kérdező,szerintem is nyugodtan fürdetheted őket együtt.Attól mert csak unokatesók nem változtat semmin.:-)Még kicsi gyerekekről van szó! /30anyuka.
10/17 anonim válasza:
Miért ne lenne szabad? Ha nincs semmi fertőző bőrbetegségük akkor nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!