Akinek csak fiú gyerekei lettek nem rossz, hogy nem lett lány is vagy forditva?
Nekem ikreim vannak, 1 fiu, 1 lany. Azert irok ide, m ha csak fiam lett volna, akkor sem bantam volna es ha csak lanyom lett volna, akkor sem. Ez az elet ajandeka, h lett mindketto es igy latom, h mindegyikben meg lehet talalni az oromet es persze mindegyiknek megvan a maga kis nehezsege. En maganak a gyereknek orulok fuggetlenul a nemuktol.
Nekem is van ismerosom, akik csak lanyt akartak es csak lanyuk is lett. Ezt a szegenyes gondolkodasmodot nem tudom megerteni, hiszen nincs ilyen szintu kulonbseg fiu es lany kozott. Persze, azt megertem, ha vki eljatszik a gondolattal, h mi lenne, ha lenne olyan nemu gyereke is, ami epp nincs, de kifejezetten vagyni ra...ezzel nem tudok azonosulni...
Sztereotipia es tarsadalmi birkasag.
"Kell 1 fiu es egy lany meg kertes haz."
Hat nem tudom, nekem mindegy fiaim/lanyaim lesznek (1 fiam mar van :)) mindketto szuper :)
Én most mégegyszer megfordítom. 2 lányt akartam, az első az lett. A másodiknál is nagyon vágytam rá, a férjemnek mindegy volt. Nem értettem, miért mondja, hiszem annyira jó volt lányt nevelni, nem éreztem szükségét annak, hogy fiunk is legyen. Aztán megszületett a fiunk, és imádom, nagyon jó, hogy ő van nekünk. És pontosan ugyanezt érezném két lánnyal is, tudom. Nem tudom, érthető-e, amire utalok. :)
Egyébként a fiammal ovu előttiből lettem terhes, a lányom ovukor fogant, szóval bármi lehet.
Két fiam van, pedig mindkettőnél úgy voltam vele, hogy remélem, lány lesz. Na és, fiúk lettek, imádom mindkettőt, nincs hiányérzetem. Szóval nem, nem rossz :)
Mondjuk mi szeretnénk harmadikat is, ő még lehet lány akár, de úgy vagyok vele, hogy ha azt mondanák, hogy ezer százalék, hogy a harmadik is fiú lesz, akkor is lesz harmadik. Szóval nem azért akarunk még, mert hátha lány lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!