Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mien az oxitocinos indítás és...

Mien az oxitocinos indítás és a zselés?

Figyelt kérdés
Holnap reggel inditanak mert betöltöm a 42hetet.Reggel raknak infuziot.Ha ettől nem indul be akkor másnap zselét.Kicsit félek ,mert az első babámat rendesen szültem.
2017. febr. 6. 13:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is a másodikat indították, bekötötték az infúziót, egy óra múlva burot repesztettek, kb fél óra után lettek gyenge fájásaim... A bekötéstől 4 órára született meg a babám. Nagyon féltem előtte mert sok rosszat hallottam az indításról, de nem volt semmi gáz. (Az első baba 5 óra alatt lett meg, nála m.víz szivárgással kezdődött)
2017. febr. 6. 13:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Kérdezte a mennyire vagy nyitva. Én az egyiknél négy óra alatt megszültem, míg a másik kemény 13 óra volt, mert neki még nem lett volna itt az ideje. Nekem előtte ballont próbáltak felrakni, de annyira zárt voltam, hogy nem sikerült, csak felesleges fájdalom volt.
2017. febr. 6. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!