Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szexes problémák szülés után?...

Szexes problémák szülés után? Segítsen vki

Figyelt kérdés
Már 1 éves a lányom, de egyszerűen nem kívánom a szexet, egyáltalán. A páromat nagyon sajnálom. Segítsetek! Van vmi gyógyszer, ami nem méreg drága? Ne írjatok tejszínhabos, csokis praktikákat, mert se időnk se kedvem nincs az ilyenekhez. :(((((((
2010. máj. 6. 20:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Én írtam, hogy nálunk van csini ruci is, szemceruza is, csak libidó nincs.

Nos, tökéletesen igaza van az előttem szólónak: 21 hónapos lányom még mindig ébred többször is éjjel és napközben ha nagyon nagy szerencsém van, akkor alszik egy-másfél órát délután, de inkább kevesebbet. Ha belegondolok, hogy a nagy pocimtól már az utsó hónapokban nem aludtam (meg az örökös pisiléstől) akkor gyakorlatilag két éve nem aludtam át egyetlen éjszakát sem. Ez azért valóbaqn húzós tud lenni.

Nálunk nincs gond az újabb terhességtől való félelemmel, ugyanis 9 hét múlva születik a tesó is (akartuk, nem véletlenül sikerült), de valószínűleg ez újabb pár év alvásmentességet jelent. :-S

Valaki írta nekem, hogy nem érti, miért vettem zokon a válaszát: nem igazán zokon vettem (én köszi, jól vagyok) inkább csak idegesít, hogy olyan könnyen rámondják egy nőre, hogy szakemberre van szüksége. Nagyanyáink 7-8 gyereket is szültek, neveltek, aztán nem kellett szakember. Mindig azt mondtam, hozzáállás kérdése. Én is sajnálom, hogy az a lepedőakrobatika, ami volt valaha, az egyelőre nincs, de könnyen ébredő kisbaba mellett a villámgyors, csöndes és sajnos ritka szex kap inkább szerepet... Viszont hiszem, hogy mindez átmeneti, s tulajdonképpen rendben is van, most a gyereknevelésé a főszerep, tudják ezt a hormonjaink. Fog változni, ha eljön az ideje. Addig pedig egy jó, szeretetteljes kapcsolat kibírja a kényszerpihenőt... Ettől eltekintve a gyengédség nekem is jólesik, ha tehetjük, inkább együtt ülünk be a kádba fürdeni, vagy összebújva tévézünk, stb., igyekszünk figyelni egymásra, én meg elfogadom és természetesnek tartom, ha apa késő este esetleg felnőtt dvd-t néz... Most ez van. Nem örökké.

2010. máj. 7. 08:13
 22/26 anonim ***** válasza:

nekem könnyű vagánykodni, a szexuális életünkkel semmi baj nincs, alig várom az estét...

De én azt hiszem, ha VALÓBAN, IGAZÁN és TELJES SZÍVBŐL szereted a párodat, akkor ez nem lehet kérdés tárgya. Ugyanolyan számára a szex, mint a baba számára a táplálás: Őt is ÁPOLNI, SZERETGETNI kell, még ha neked kényelmetlen is. Szerintem csak egy kis elhatározás kérdése. Minden kezdet nehéz.

2010. máj. 7. 18:39
 23/26 anonim ***** válasza:
Ennél nagyobb hülyeséget, mint az utolsó beírás még nem hallottam. Sokat nem tudhat az életről, aki ilyet ír.
2010. máj. 7. 21:25
 24/26 anonim ***** válasza:
Összekeveredés. Az utóbbi beírást nem erre a kérdéscsoportra akartam írni, csak rosszul kopiztam. Na, mindegy, remélem, nem zokonvevés lesz, inkább megyek aludni, mielőtt még tovább írok itt balgaságokat. :) Jó éjt és jó sexet. :)
2010. máj. 7. 21:29
 25/26 anonim ***** válasza:

Hát sajnos én sem kívánom, pedig a 8 hónapos lányom tényleg egy angyal.Nem fárasztó egyáltalán.

Mostanában többször erőt vettem magamon, és beadtam a derekam.Erre apuka vérszemet kapott:)Lassan minden nap szeretné.Na, azért annyira nem vagyok kipihent.

Ő hazajön a munkából és néha bevágja a szunyát.Én meg mint a mérgezett egér rohangálok a lakásban, hogy minden rendben legyen.

Szerintem sok újdonsült anyuka szembesül ezzel a problémával.Biztos, hogy a fáradtság közrejátszik.Na de mikor leszünk kipihentek?

2010. máj. 7. 22:04
 26/26 anonim ***** válasza:

"nekem könnyű vagánykodni, a szexuális életünkkel semmi baj nincs, alig várom az estét...

De én azt hiszem, ha VALÓBAN, IGAZÁN és TELJES SZÍVBŐL szereted a párodat, akkor ez nem lehet kérdés tárgya. Ugyanolyan számára a szex, mint a baba számára a táplálás: Őt is ÁPOLNI, SZERETGETNI kell, még ha neked kényelmetlen is. Szerintem csak egy kis elhatározás kérdése. Minden kezdet nehéz.

"

Ennek a válasz írójának üzenem,hogy életemet adnám a páromért,és meg is adom ami kell,az ágyba is ,de attól nekem még nem jó!És nem azért mert nem akarom,vagy ilyesmi...

2010. máj. 8. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!