Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szexes problémák szülés után?...

Szexes problémák szülés után? Segítsen vki

Figyelt kérdés
Már 1 éves a lányom, de egyszerűen nem kívánom a szexet, egyáltalán. A páromat nagyon sajnálom. Segítsetek! Van vmi gyógyszer, ami nem méreg drága? Ne írjatok tejszínhabos, csokis praktikákat, mert se időnk se kedvem nincs az ilyenekhez. :(((((((
2010. máj. 6. 20:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Első és utolsó vagyok.

Nálunk sokszor az a gond, hogy fáradt vagyok, és úgy érzem, agyon nyom a felelősség, és a megfelelni vágyás.

De aztán látom a férjem szemében a vágyat, és valahogy már sikerül átlendülnöm a fáradtságon, és az aggályaimon.

Egyébként mi pont most szombatra beiktattunk egy lazulós romantikázást, mert most volt a házassági évfordulónk, és a napján sajna nem tudtunk kimozdulni.

Kellenek a pozitív élmények édeskettesben, mert nem vagyunk robotok, viszont a napi rutin nagyon is robotszerűvé teszi az embert.

Szakadjatok ki a mindennapok nyomásából!

Próbáljátok meg, ha így sem megy, akkor marad a szakember segítsége.

2010. máj. 6. 20:57
 12/26 anonim ***** válasza:
49%
Aki a szakembert javasolta: Képzeld, nincs önértékelési poblémám, szülés után azonnal lejött rólam az a pár kiló, ugyanúgy nézek ki, mint előtte, csak a melleim lettek nagyobbak - párom szerint még jobban nlűézek ki, mint korábban. :-) De szoptatok - ettől aztán abszolút nincs libidóm. Ha a kicsi elaludt, akár romantikázhatunk is, van csini ruha (én takarítani se kinyúlt melegítőben szoktam), van smink (szemceruzát és szempillaspirált itthon is használok), csak a libidóm tűnt el útközben. Nem szakember kell szerintem, hanem egy kis idő. Hiszem, hogy idővel minden rendeződik.
2010. máj. 6. 21:14
 13/26 anonim ***** válasza:

Húha, én csak "sötétben" tapogatóztam, bocs, ha a lelkedbe másztam a szakemberrel, de a választ a kérdés feltevőjének írtam...

Mondjuk azt nem értem, miért vetted ennyire zokon...

2010. máj. 6. 21:17
 14/26 anonim ***** válasza:

Nekem a szülést követően a hormonjaim miatt olyan depressziós időszakom volt hogy reggelente sírva könyörögtem a férjemnek hogy had készítsek neki szendvicset, mert különben olyan haszna vehetetlennek érzem magam hogy belehalok, meg hogy ne hagyjon egyedül a kicsivel mert rettegek hogy kárt teszek benne.Nem tudtam rendesen aludni,enni,nem fürödtem,és ráadásként eltörtem a bal karomat és a 6hetes kisfiamat pelenkázni is alig tudtam,kézbe se nagyon tartottam egy hónapon át.105kilósan és idegbetegen nem hogy a szex nem izgatott,de még az élet se.Szakembert találtunk, de az első nem vált be,így egy külön a terhességi depresszióra szakosodott hölgyet kerestünk fel,aki rávilágított a lényegre. : Csak akarni kell.

Most 16 hónapos a fiam, én jól vagyok, a párom remekül érzi magát velem,jelenleg 70 kiló vagyok,és szép....Érdemes felkeresni egy szakembert.

2010. máj. 6. 21:26
 15/26 anonim ***** válasza:

Jaj, és még valami eszembe jutott:

Én rettegek attól, hogy "becsúszik" a kistesó, ez is eléggé tudja blokkolni a libidót.

Aztán felírattam fogamzásgátlót, azt szedem rendesen, és ráadásul még pluszban védekezünk óvszerrel is.

Ez olyan biztonságérzést ad nekem, hogy nem tart vissza a félelem a véletlen terhességtől.

Pedig régen nem voltam ilyen, de szeretném majd inkább "programozottan" a kistesót, és mivel már 15 hónapja nem aludtam végig egyetlen éjszakát sem, nem mostanában lesz...

Ez is csak egy tipp volt, saját tapasztalat, mielőtt még valakinek belegázolok megint akaratlanul a lelkébe...

Sokszor válaszoló voltam.

2010. máj. 6. 21:32
 16/26 anonim válasza:
Én visszamentem melózni nekem ez vált be. A babám 9 hós , és apa sokat vigyáz rá , ami ráébresztette hogy nen Hawaii az anyaság intézménye. Így este amikor heti 1-szer estig melózok ha hazajövök ő bedől az ágyba és alszik. Szóval sokkal jobban megérti azóta miért nincs minden nap kedvem szexelni mint egykoron volt....
2010. máj. 6. 21:38
 17/26 anonim ***** válasza:

Kicsit off, de az utolsóhoz kapcsolódik: ma délután 4-től este 8-ig az apjára volt bízva a másfél évesem, hónapok óta először. Hát sok mindenre ráébredt a drága e négy órácska alatt! Most már érti, miért leharcolt a külsőm, miért van éhségrohamom estére és miért nem vagyok lepedőakrobata a szülés óta.

Férjecském pecsétes pólóban, szétzilált fejjel várt itthon, farkaséhesen (gonosz vagyok, de bizony csak salit hoztam neki a mekiből, hogy érezze mit is jelent ebben az állapotban fogyózni) és amióta a manót letettük aludni, üveges tekintettel mered a monitorra. Szex? Ma nyugodtan felejtsem el!

Mondtam is neki, hogy akkor ehhez adja hozzá, hogy én a manó mellett megfőzök, kitakarítok, melózok a kertben és egyetemre járok.

Most pár napig majd nagy tiszteletnek örvendek :))

On

2010. máj. 6. 23:30
 18/26 anonim ***** válasza:

Szia 21:26-os!

"a terhességi depresszióra szakosodott hölgyet kerestünk fel,aki rávilágított a lényegre. : Csak akarni kell."

Írnál erről bővebben, hogy mit mondott még erről? Köszönjük!

2010. máj. 7. 07:11
 19/26 anonim ***** válasza:
Egy olyan gyerek mellett, aki már másfél éve napi 8-9 órát alszik az éjszakai, a délelőtti és délutáni alvással együtt összesen, nemigen segít a szemceruza és a csini ruci se anyucin se apucin. :)))))
2010. máj. 7. 07:13
 20/26 A kérdező kommentje:
21:26-os! SEGÍTS!!!!
2010. máj. 7. 08:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!