Szexes problémák szülés után? Segítsen vki
Első és utolsó vagyok.
Nálunk sokszor az a gond, hogy fáradt vagyok, és úgy érzem, agyon nyom a felelősség, és a megfelelni vágyás.
De aztán látom a férjem szemében a vágyat, és valahogy már sikerül átlendülnöm a fáradtságon, és az aggályaimon.
Egyébként mi pont most szombatra beiktattunk egy lazulós romantikázást, mert most volt a házassági évfordulónk, és a napján sajna nem tudtunk kimozdulni.
Kellenek a pozitív élmények édeskettesben, mert nem vagyunk robotok, viszont a napi rutin nagyon is robotszerűvé teszi az embert.
Szakadjatok ki a mindennapok nyomásából!
Próbáljátok meg, ha így sem megy, akkor marad a szakember segítsége.
Húha, én csak "sötétben" tapogatóztam, bocs, ha a lelkedbe másztam a szakemberrel, de a választ a kérdés feltevőjének írtam...
Mondjuk azt nem értem, miért vetted ennyire zokon...
Nekem a szülést követően a hormonjaim miatt olyan depressziós időszakom volt hogy reggelente sírva könyörögtem a férjemnek hogy had készítsek neki szendvicset, mert különben olyan haszna vehetetlennek érzem magam hogy belehalok, meg hogy ne hagyjon egyedül a kicsivel mert rettegek hogy kárt teszek benne.Nem tudtam rendesen aludni,enni,nem fürödtem,és ráadásként eltörtem a bal karomat és a 6hetes kisfiamat pelenkázni is alig tudtam,kézbe se nagyon tartottam egy hónapon át.105kilósan és idegbetegen nem hogy a szex nem izgatott,de még az élet se.Szakembert találtunk, de az első nem vált be,így egy külön a terhességi depresszióra szakosodott hölgyet kerestünk fel,aki rávilágított a lényegre. : Csak akarni kell.
Most 16 hónapos a fiam, én jól vagyok, a párom remekül érzi magát velem,jelenleg 70 kiló vagyok,és szép....Érdemes felkeresni egy szakembert.
Jaj, és még valami eszembe jutott:
Én rettegek attól, hogy "becsúszik" a kistesó, ez is eléggé tudja blokkolni a libidót.
Aztán felírattam fogamzásgátlót, azt szedem rendesen, és ráadásul még pluszban védekezünk óvszerrel is.
Ez olyan biztonságérzést ad nekem, hogy nem tart vissza a félelem a véletlen terhességtől.
Pedig régen nem voltam ilyen, de szeretném majd inkább "programozottan" a kistesót, és mivel már 15 hónapja nem aludtam végig egyetlen éjszakát sem, nem mostanában lesz...
Ez is csak egy tipp volt, saját tapasztalat, mielőtt még valakinek belegázolok megint akaratlanul a lelkébe...
Sokszor válaszoló voltam.
Kicsit off, de az utolsóhoz kapcsolódik: ma délután 4-től este 8-ig az apjára volt bízva a másfél évesem, hónapok óta először. Hát sok mindenre ráébredt a drága e négy órácska alatt! Most már érti, miért leharcolt a külsőm, miért van éhségrohamom estére és miért nem vagyok lepedőakrobata a szülés óta.
Férjecském pecsétes pólóban, szétzilált fejjel várt itthon, farkaséhesen (gonosz vagyok, de bizony csak salit hoztam neki a mekiből, hogy érezze mit is jelent ebben az állapotban fogyózni) és amióta a manót letettük aludni, üveges tekintettel mered a monitorra. Szex? Ma nyugodtan felejtsem el!
Mondtam is neki, hogy akkor ehhez adja hozzá, hogy én a manó mellett megfőzök, kitakarítok, melózok a kertben és egyetemre járok.
Most pár napig majd nagy tiszteletnek örvendek :))
On
Szia 21:26-os!
"a terhességi depresszióra szakosodott hölgyet kerestünk fel,aki rávilágított a lényegre. : Csak akarni kell."
Írnál erről bővebben, hogy mit mondott még erről? Köszönjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!