Szexes problémák szülés után? Segítsen vki
Szerintem neked nem pirula kéne, hanem rendet tenni a lelkedben.
Valami ott lehet a vágy ellen.
Zavar valami?
Félsz egy újabb terhességtől?
Maradt rajtad felesleg a terhességed óta?
Mert önértékelés gondok lehetnek mögötte például.
Persze lehet, hogy rossz nyomon vagyok...
Egyetértek az előzővel.
Ezenkívül ha még szoptatsz, akkor a hormonok miatt is lehet. A szervezeted most még a kislányod táplálására összpontosít, és nem egy újabb babára, ezért nem termelődnek azok a hormonok, amik a vágyat ébresztik fel benned.
Első vagyok, szerintem vagy szakember segítségére kellene bíznotok magatokat, vagy ha van lehetőségetek, akkor próbáljatok meg csinálni egy szabad estét magatoknak a párotokkal, öltözzetek csini ruhába, smink, meg miegymás, hogy kívánatosnak érezzétek magatokat, menjetek el vacsizni, igyatok alkoholt, kapcsoljátok ki a felelősséget egy estére az életetekből, és talán mire hazaértek rájöttök, hogy nagyon is kívánjátok a szexet.
Szerintem egy próbát megérne egy romantikus, borozós, lazulós este.
Az elején még nekem is nagyon fura volt, úgy kb. fél éves volt a törpe, amikor úgy éreztem, hogy újra a "régi" vagyok nőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!