Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szexes problémák szülés után?...

Szexes problémák szülés után? Segítsen vki

Figyelt kérdés
Már 1 éves a lányom, de egyszerűen nem kívánom a szexet, egyáltalán. A páromat nagyon sajnálom. Segítsetek! Van vmi gyógyszer, ami nem méreg drága? Ne írjatok tejszínhabos, csokis praktikákat, mert se időnk se kedvem nincs az ilyenekhez. :(((((((
2010. máj. 6. 20:27
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem neked nem pirula kéne, hanem rendet tenni a lelkedben.

Valami ott lehet a vágy ellen.

Zavar valami?

Félsz egy újabb terhességtől?

Maradt rajtad felesleg a terhességed óta?

Mert önértékelés gondok lehetnek mögötte például.

Persze lehet, hogy rossz nyomon vagyok...

2010. máj. 6. 20:30
 2/26 anonim ***** válasza:
62%

Egyetértek az előzővel.

Ezenkívül ha még szoptatsz, akkor a hormonok miatt is lehet. A szervezeted most még a kislányod táplálására összpontosít, és nem egy újabb babára, ezért nem termelődnek azok a hormonok, amik a vágyat ébresztik fel benned.

2010. máj. 6. 20:35
 3/26 A kérdező kommentje:
Nem szoptatok a kicsi döntött úgy, h 3 hónaposan ő már nem kér belőle. Én meg szenvedtem, mint állat. Igen lelki okok is lehetnek a háttérben... Hisz a szülés utáni depin is átestem és hiába szerettünk volna több gyerkőcöt, én nem vagyok képes többre. Örülök, ha ezt fel tudom nevelni az idegbeteg agyammal. :((((
2010. máj. 6. 20:38
 4/26 A kérdező kommentje:
Szerintetek menjek pszihológushoz?
2010. máj. 6. 20:39
 5/26 anonim ***** válasza:
Nemrég írtak ki hasonló kérdést, s a válaszokból jól látszott, sokan járunk ebben a cipőben. De kitartás, azt mondják, idővel helyreállnak a dolgok.
2010. máj. 6. 20:39
 6/26 anonim ***** válasza:
54%
Én is így vagyok sajnos !Terhes lettem veszélyeztetett onnantól nem kívánom a sexet ,most 8 hónapos a babám !Mi a megoldás ?
2010. máj. 6. 20:44
 7/26 anonim ***** válasza:
15 hós a lányom,és én is igy vagyok...
2010. máj. 6. 20:48
 8/26 anonim ***** válasza:
Valamit találjunk ki !
2010. máj. 6. 20:53
 9/26 anonim ***** válasza:

Első vagyok, szerintem vagy szakember segítségére kellene bíznotok magatokat, vagy ha van lehetőségetek, akkor próbáljatok meg csinálni egy szabad estét magatoknak a párotokkal, öltözzetek csini ruhába, smink, meg miegymás, hogy kívánatosnak érezzétek magatokat, menjetek el vacsizni, igyatok alkoholt, kapcsoljátok ki a felelősséget egy estére az életetekből, és talán mire hazaértek rájöttök, hogy nagyon is kívánjátok a szexet.

Szerintem egy próbát megérne egy romantikus, borozós, lazulós este.

Az elején még nekem is nagyon fura volt, úgy kb. fél éves volt a törpe, amikor úgy éreztem, hogy újra a "régi" vagyok nőként.

2010. máj. 6. 20:54
 10/26 anonim ***** válasza:
Hú lányok! De sokan vagyunk így. Már azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen "selejtes". Nekem 8 hónapos a picim. Én is azt hittem, hogy majd ha abbahagyom a szoptatást, majd helyreáll a rend. Tényleg jó lenne erre valami pirula. Bocsi, hogy nem tudtam segíteni.
2010. máj. 6. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!