Ezek a nevek tényleg szörnyűek? Férjemmel nem tudunk dűlőre jutni kisfiúnk nevét illetően.
Nekem tetszik a Vendel,Bercel,Alex és Ábris.
Én ritka,különleges de mégsem Hozéarmandó nevet szeretnék adni neki.
Viszont ő kiegyezne egy Ádámban vagy egy Bencében. Szerinte hétköznapi név kellene neki. De hát nem érti,hogy ezek a nevek nem hogy hétköznapiak,de elcsépeltek is.
Szerinte az én neveimmel kinéznék mindenhonnan a fiúnkat..
Tényleg ennyire vállalhatatlan nevek ezek?
Az a fura, hogy mindketten azzal foglalkoztok, hogy mások mit gondolnak. Ő azt gondolja, hogy a te neveiddel kinézik, te meg azt, hogy az ő nevei elcsépeltek, nem lesz tőlük egyéni.
A név nem minősít senkit, csak azt, aki a név alapján ítélkezik. Miért nem adtok simán olyan nevet, ami tetszik? Mindegyik vállalható szerintem.
Nekem ezek közül egyedül a Bercel tetszik,de az is csak azért mert a legjobb barátnőm kisfiát hívják így.
Szerintem adjatok két nevet pl.:Bercel Ádám
Egy Bence és egy Ádám anyukája;)
Igazából a párod örökzöld neveket szeretne, te pedig az újabban felkapottabbakat, de mind gyakori igazából így vagy úgy.
A felsoroltak közül a Bercel vagy az Ádám ami még elfogadható számomra.
Nekem a Vendel és a Bercel is nagyon tetszik. Ábris nem igazán, de nem tudom megmondani, miért. Alex számomra kutyanév.
Bencéről és Ádámról ugyanazt gondolom amit Te, nem adnék ennyire gyakori nevet a gyermekemnek. Tudom, hogy nem a nevétől lesz különleges, de a frász kerülgetne ha szólnék a gyerekemnek és még 3-4 gyerek felkapja a fejét.
Végül egy teljesen más nevet választottunk.
De azért köszönöm a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!