Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezek a nevek tényleg szörnyűek...

Ezek a nevek tényleg szörnyűek? Férjemmel nem tudunk dűlőre jutni kisfiúnk nevét illetően.

Figyelt kérdés

Nekem tetszik a Vendel,Bercel,Alex és Ábris.

Én ritka,különleges de mégsem Hozéarmandó nevet szeretnék adni neki.

Viszont ő kiegyezne egy Ádámban vagy egy Bencében. Szerinte hétköznapi név kellene neki. De hát nem érti,hogy ezek a nevek nem hogy hétköznapiak,de elcsépeltek is.

Szerinte az én neveimmel kinéznék mindenhonnan a fiúnkat..

Tényleg ennyire vállalhatatlan nevek ezek?

2017. jan. 28. 23:07
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
67%
Az Alex ezekből egyáltalán nem ritka. Egyik sem szörnyű és vállalhatók. Ha végképp nem tudtok dűlóre jutni, nézzétek meg eredetét, jelentését is, esetleg válasszatok két nevet. Vagy tegyétek be a mindkettőtök számára elfogadhatóakat egy kalapba :)
2017. jan. 29. 08:58
 22/34 anonim ***** válasza:
68%

Az a fura, hogy mindketten azzal foglalkoztok, hogy mások mit gondolnak. Ő azt gondolja, hogy a te neveiddel kinézik, te meg azt, hogy az ő nevei elcsépeltek, nem lesz tőlük egyéni.

A név nem minősít senkit, csak azt, aki a név alapján ítélkezik. Miért nem adtok simán olyan nevet, ami tetszik? Mindegyik vállalható szerintem.

2017. jan. 29. 09:05
 23/34 anonim ***** válasza:
62%
Férjem szerint Alex még elmegy, a többi Dallaspárti.
2017. jan. 29. 09:30
 24/34 anonim ***** válasza:
58%

Nekem ezek közül egyedül a Bercel tetszik,de az is csak azért mert a legjobb barátnőm kisfiát hívják így.

Szerintem adjatok két nevet pl.:Bercel Ádám

Egy Bence és egy Ádám anyukája;)

2017. jan. 29. 10:43
 25/34 anonim ***** válasza:
85%

Igazából a párod örökzöld neveket szeretne, te pedig az újabban felkapottabbakat, de mind gyakori igazából így vagy úgy.

A felsoroltak közül a Bercel vagy az Ádám ami még elfogadható számomra.

2017. jan. 29. 11:35
 26/34 anonim ***** válasza:
72%
Nekem tetszik a Vendel és a Bercel is. Az egyik ismerős kisfiú Vendel, Vendi a beceneve. A Bercel pedig lehet Berci, és az is szuper becenév kiskorban is és idősebb korban is.
2017. jan. 29. 12:29
 27/34 anonim ***** válasza:
62%
A Vendel és a Bercel szerintem jó nevek, de nálam még a Vencel is nyerő.
2017. jan. 29. 14:39
 28/34 anonim ***** válasza:
72%

Nekem a Vendel és a Bercel is nagyon tetszik. Ábris nem igazán, de nem tudom megmondani, miért. Alex számomra kutyanév.

Bencéről és Ádámról ugyanazt gondolom amit Te, nem adnék ennyire gyakori nevet a gyermekemnek. Tudom, hogy nem a nevétől lesz különleges, de a frász kerülgetne ha szólnék a gyerekemnek és még 3-4 gyerek felkapja a fejét.

2017. jan. 29. 14:58
 29/34 A kérdező kommentje:

Végül egy teljesen más nevet választottunk.

De azért köszönöm a válaszokat!:)

2017. jan. 29. 18:30
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
És mi lett az a más, választott név?
2017. jan. 29. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!