Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezek a nevek tényleg szörnyűek...

Ezek a nevek tényleg szörnyűek? Férjemmel nem tudunk dűlőre jutni kisfiúnk nevét illetően.

Figyelt kérdés

Nekem tetszik a Vendel,Bercel,Alex és Ábris.

Én ritka,különleges de mégsem Hozéarmandó nevet szeretnék adni neki.

Viszont ő kiegyezne egy Ádámban vagy egy Bencében. Szerinte hétköznapi név kellene neki. De hát nem érti,hogy ezek a nevek nem hogy hétköznapiak,de elcsépeltek is.

Szerinte az én neveimmel kinéznék mindenhonnan a fiúnkat..

Tényleg ennyire vállalhatatlan nevek ezek?

2017. jan. 28. 23:07
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
60%

Bercel, Alex, Ádám tetszenek, az Ábris nekem nagyon fura, de lehet hogy csak azért, mert most hallom életemben másodszorra és nem is ismerek ilyen nevű embert.

Egy Alex anyukája :)

2017. jan. 29. 01:04
 12/34 anonim ***** válasza:
53%
Az Ádám nálam is esélyes lett volna ha a páromat nem így hívnák, de az Alex is teljesen jó. A többi borzalmas
2017. jan. 29. 01:42
 13/34 anonim ***** válasza:
66%

2. válaszoló:az Ábris az Ábrahám becézése,talán így hallhattad.

Kérdező:részemről se Ádám,se Bence.De az Alex,és a Bercel jöhet!

2017. jan. 29. 02:46
 14/34 anonim ***** válasza:
48%
A Bercel miért lenne már erőltetett, borzalmas ? Gondolom, mert magyar név. Szerintem különb a Bencénél. Ha pedig a Marcell nem csúnya, erőltetett sokaknak, akkor ez sem az. Az Alex sem kutya név. Az Alexander rövidülisése. Bármi lehet kutyanév. Ha az én kutyám neve Dominik vagy Ádám, akkor az is kutyanév ? Nem egy Morzsit, Bundást akar a kérdező adni. Az Ádám is szép. Tehát Bercel, Alex, Ádám tejesen jó név. Ismerek ilyen nevű embereket, de nem csúfolják őket. Egy valaki szólt be a Bercelre, de az sváb. Annak nem számít a véleménye.
2017. jan. 29. 06:52
 15/34 anonim ***** válasza:
62%

Fiam Alex :-)

De az ő korosztályában sok van belőle.

Nekem a Bercel név is tetszik.

Többi felsorolt nem annyira.

2017. jan. 29. 07:29
 16/34 anonim ***** válasza:
16%

Van,mikor a kevesebb több! Ez ebben az esetben teljesen megállja a helyét!

Hallgass a férjedre!

2017. jan. 29. 07:31
 17/34 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem teljesen jó a Vendel és Bercel.

A Vendelhez hasonlít a Vince, ahhoz mit szólsz? Ami különleges még, az az Örkény.

Bence és Ádám tényleg sok van. Nem adnám.

2017. jan. 29. 08:03
 18/34 anonim ***** válasza:
56%

14-es, megnevettettél:) "Nem számít a véleménye, mert sváb".

Celédbercel svàb falu, nekik ezért furcsa ez a név. Az én fiam Kartal, az meg a kartaliaknak furcsa, ahogyan az Alpár a Tiszaalpári lakosoknak.

Kérdező, a te neveid közül egyedül az Alex nem jön be annyira, de még az is jobban, mint a Bence vagy az Ádám.

2017. jan. 29. 08:14
 19/34 Snorri ***** válasza:
63%

Legyen két neve, mondjuk Bercel Ádám.

Vendel a bogyó és babócából a szarvasbogár.

2017. jan. 29. 08:39
 20/34 anonim ***** válasza:
26%

Az a kisbaba egyszer felnőtt lesz, inkább komoly neve legyen mint egy gyerekes amit egész évben bánni fog.

Ferenc, János vagy Gergely anyukája

2017. jan. 29. 08:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!