Abortusz? A-HA Reklám?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Bocsánat a kérdésért, babát még nem várok de engem annyira zavar az A-Ha reklám! Titeket nem?? Értem én h sok a felelőtlen tini, de valahányszor látom a szívem összeszorul! Vajon csak engem zavar??
2010. máj. 6. 18:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem láttam a reklámot, most megnéztem. De nem arra kérik az 1%-ot, hogy támogassátok az ilyen lányokat, hanem FELVILÁGOSÍTÁSRA, hogy ne járjanak így. Nem is tudjátok, hogy mennyi mindent tudnak, és mennyi mindent NEM!!!!
2010. máj. 6. 21:53
 22/26 anonim ***** válasza:
76%

Engem nagyon megrázott. Az első babámmal 2008 novemberében elvetéltem, és a doki fejezte be... És újra feltépte a sebeket. Totál így feküdhettem én is azon az ágyon, csak nekem valamit vénásan adtak, amitől elaludtam. De amúgy minden így lehetett. Szóval durva. Az meg, hogy mit reklámoz, miért készült, eléri-e a célját, stb. számomra ezek után már mellékes...

Szerencsére azóta itt szuszog mellettem a 9 hetes kisfiam, de ezt sosem fogom elfelejteni:(((

2010. máj. 6. 22:03
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekem is volt egy missed abortusom és mikor ezt a reklámot nézem,minden percét átélem ujra és ujra.Ugyanugy feküdtem az ágyon és ugyanugy gondolkodtam magamban...brrr...Mostmár elkapcsolom.Ugy vélem azzal,hogy ott fekszik egy lány,még egy másik tinédszer nem fogja magát tudni beleélni és ezálltal félni vagy jobban figyelni,mert nem tudja miről is van szó.Az én véleményem az,hogy több tinédzser ambulanciát kellenne üzemeltetni,ahová a fiatalok bátran mehetnek.Ja és a fogamzásgátló tablettákat nem kellenne árban a csillagos égig emelni.Én ismerek egy lányt,akinek az anyukája nem tudta kiváltani a gyógyszerét,mert nem volt elég pénzük.Megkell mondjam abortusz lett a vége.Ezekre kellenne figyelni.
2010. máj. 6. 22:06
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, amit írtál, nos ezzel a reklámmal pont ilyenekre szeretnének pénzt szereni.

Nem tudom miért olyan érthetetlen, hogy miről is szól ez a szervezet. Nem az elrettentés a célja, nem a tiniknek szól, hanem a felnőtteknek. Az adózó felnőtteknek, akitől arra kérnek támogatást, hogy megelőzhessék az ilyen eseteket.

2010. máj. 6. 22:40
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Én megértem a reklámot. Sajnos, attól, hogy behunjuk a szemünket, vagy elkapcsoljuk a tévét, még ezek a dolgok léteznek.

Bent voltam szülni most januárban egy vidéki kórházban. 5 napig feküdtem bent túlhordással. Hát sokmindent láttam. Abban az öt napban reggel 8tól délután fél4ig 15 percenként tolták az abortuszosokat a műtőbe. A fele 18 éven aluli. Annyian voltak, hogy nem fértek el a nőgyógyászaton, raktak belőlük a frissen szült anyák közé is. Volt olyan "kislány" (15 éves), akinek az volt a 4!!! abortusza 1,5 éven belül. Az anyja aláírta a papírt, beleegyezett a beavatkozásba, a szeme sem rebbent. A kiscsaj azt mondta, az anyját nem érdekli, hiszen neki az előző héten volt a sokadik ?! (már nem számolja az évek folyamán)

A felírt fogamzásgátló recepje az előtér kukájában landolt, azzal a címszóval, hogy az abortusz szociális alapon ingyenes!

Volt köztük ifjú gimnazista is, aki azt mondta a barátnőinek, hogy síelni megy, ezért nincs azon a héten suliban. Meg eleve is, a barátja szerint gumiban szexelni kiábrándító, hormonokkal meg nem fogja mérgezni magát.

Tehát amikor ilyen rekámot látok, nem a missedabra gondolok (nekem is volt), hanem ezeknek a lányoknak a nemtörődöm arcát látom, akikből kihalt az együttérzés a magzatuk iránt, akiknek ez csak egy szimpla orvosi beavatkozás volt. (az egyik azt mondta, ha benő a lábköröm és ki kell vágni, az is fáj, de attól még nem sajnálja! - a gyermekét egy zavaró benőtt lábkörömhöz hasonlította)

egy 2 gyermekes anyuka

2010. máj. 7. 10:34
 26/26 anonim ***** válasza:
22:06-os vagyok.Én értem miről szól a reklám,utánam válaszoló.De attol,hogy támogatjuk őket több helyen reklámozzák a védekezést,oktatást tartanak iskolákban,prospektusokat nyomtatnak,attol hidd el,nem lesz olcsobb a fogamzásgátló,az a gyógyszer gyártotól függ.Az az én véleményem volt,miért nem lehet elfogadni.
2010. máj. 7. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!