Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gerincferdüléssel ki lehet...

Gerincferdüléssel ki lehet hordani egy babát?

Figyelt kérdés
Ugyan még csak 16 éves vagyok, gerincferdülésem van, és nagymamám nagyon elijesztett, hogyha majd odaérek, nem fogom tudni kihordani a gyerekem. Ez tényleg igaz?
2017. jan. 27. 21:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Dehogynem :D sokkal kevesebb lenne a föld népessége, ha nem lehetne.
2017. jan. 27. 21:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg!!!! Gerincferdülésem van és három egészséges kislánynak vagyok az anyukája!!!!
2017. jan. 27. 21:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hiányzik egy fél csigolyám, így fordított S alakú g.ferdülésem van, első gyermekem 4 kg volt, a második is úgy tűnik nagy lesz, anno és eddig most sem semmi problémát nem okozott a torzió :)

Ne aggódj, de a későbbi terhességtől függetlenül tornázz a hátadra, ha van lehetőséged, járj úszni :)

2017. jan. 27. 21:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Ennél sokkal durvább betegségekkel is lehet gyereket vállalni. Nekem is gerincferdülésem van, két gyereket szültem már, és tervezzük a harmadikat. Azon kívül, hogy terhesen sokat fájt a hátam, semmi bajom nem volt.
2017. jan. 28. 00:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Simán ki lehet hordani szimpla gerincferdüléssel (durva fokozatúval nyilván nem, de azt már műteni kell uh ez téged nem érint).

Én 2 gyereket hordtam ki úgy hogy nem is tudtam h van gerincferdülésem, nemrég derült csak ki egy röntgen alapján.

2017. jan. 28. 09:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!! :)
2017. jan. 28. 18:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van gerincferdülésem. Második babámat várom :)
2017. jan. 28. 21:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Jelen. Nekem is van g.ferdulesem is es gyerekem is. Semmi gond nem volt. Konnyu terhesseg, majdnem vegig dolgoztam, konnyen szultem is. Azota is jol vagyunk.
2017. jan. 30. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!