Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A bébifülbevalót meddig tudja...

A bébifülbevalót meddig tudja hordani egy kislány? Képpel.

Figyelt kérdés
[link]

2015. jan. 27. 21:13
 1/7 A kérdező kommentje:
Most 7 hónapos. Túl nagyot nem szeretnék mert nem tetszik ha egy babának malomkerekek vannak a fülébe.
2015. jan. 27. 21:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Lányom 3 évesen hagyta el az egyik párját az ilyen kis fülbevalónak. De szerintem még utána is jó lett volna neki. Csak aztán már kicsivel nagyobbat kapott, és most azt hordja.
2015. jan. 27. 21:29
 3/7 anonim ***** válasza:
2 éves 3 hónapos,pont ilyen fülije van,csak arany színűbe.Szerintem olyan 3 éves korig fogja hordani,utána kap egy nagylányost:D
2015. jan. 27. 21:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Lányomnak is ilyen van, 4 éves múlt és még mindig jó neki :) Bár kérdés ő is mikor hagyja el, az egyik ki szokott nyílni.
2015. jan. 27. 22:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Az én kislányom szeptemberben volt 2 éves,és még jó rá.Olyan 3 éves kora körül tervezzük nagyobbra cserélni.
2015. jan. 28. 11:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekünk is ilyen van, de sajnos nagyon sokszor kikapcsolódott már, hiába hajlítgatjuk ide-oda. A lakásban már 2-szer elhagyta, meg 2-szer fürdés közben is a kádban, de szerencsére mindig meglett...eddig. :-(

Most 1 éves múlt, még szeretnénk sokáig használni, ha addig el nem hagyja, mert különben nagyon szép.

2015. jan. 28. 15:16
 7/7 anonim ***** válasza:
3,5 éves volt mikor elveszett, de szerintem még bő 1 évig simán tudta volna hordani, vettünk kb 2 mérettel nagyobbat, nem túl nagy, de azért nem is fogja kinőni 1-2 éven belül.
2015. jan. 28. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!