Rövid haj kontra elálló fül hároméves kislány?
Levágnám.
Az én 2,5 éves lányomnak is elállnak a fülei, de őt nem zavarja a viszonylag hosszú haj.
Viszont én a legnagyobb nyugalommal összegumizom, ill. elcsatolom a haját.
Úgy vagyok vele, hogy majd ha őt zavarja, akkor megműttetjük, de addig nem agyalok rajta.
Húgomnak nem csak eláll a füle, hanem egy porchiány miatt össze is van pöndörödve. Anyu sokáig félhosszan hagyta a haját, hogy ne látsszon. Persze csúfolták, ha előbukkant. Amikor nagyobb lett, teljesen rövidre vágatta a haját, fel is nyíratta. 2 napig mindenki a fülét nézte, aztán megszokták. Soha nem műtette meg, azóta is ez a szexepilje.
Szóval ha a lányod rövid hajat akar, engedd neki, ne nevelj bele fölösleges gátlásokat a füle miatt. Régen a szeplő is ciki volt, most meg.....
Kedves 6!
Én is hadd gratuláljak neked, amiért fekete-fehérben látsz mindent.
Igazán nagyszerű, hogy a te gyerekeid hibátlanok. Így nem tudod keretek közé szorítani őket, igaz?
Amúgy meg: bárhogy is néz ki, fogadja el magát olyannak, amilyen?
Hát én megadom a lehetőséget, hogy változtasson, ha a neki úgy jobb.
(Konkrétan a fülplaszikára gondolok.)
Levágatnám. Ennyi idősen valószínűleg ő még nem igazán érzékeli, hogy eláll a füle. Vagy ha igen, nem éli meg negatívumként.
A lányomnak van egy hatodik lábujja. Össze van nőve a kisujjával. Engem eleinte rettenetesen zavart. Most lassan 4 éves, ő tudomást sem vesz róla. Úgy vagyok vele, hogy ha idősebb lesz, majd ő eldönti, mi legyen vele.
Természetesen fogalma sincs arról, hogy a fülei nem tökéletesek.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!