Patrícia vagy Bianka? Nektek melyik név tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Már van favoritunk, csak anyós erőlteti a másikat. Nem mintha engednénk neki, de azért kíváncsi vagyok mások véleményére is. :)2014. nov. 13. 11:47
1/17 anonim válasza:
Én a Biankát választanám a kettő közül. Nálunk amúgy a Blanka nagy esélyes:)
4/17 anonim válasza:
Bianka sokkal jobban tetszik, a Patrícia valahogy sosem tetszett.
5/17 anonim válasza:
Nekem is a Bianka tetszik jobban. De ha a vezetéknévben mély magánhangzók vannak, akkor inkább a Patríciát választanám.
7/17 anonim válasza:
Akkor én kakukktojás vagyok.A Patrícia sokkal jobban tetszik.Ti mit választottatok?
8/17 anonim válasza:
Bianka. Egy Patríciát ismertem, de csak látásból, így a személytől függetlenül mondhatom, hogy a hangzása túl durva és idegen számomra, ezért nem választanám.
9/17 anonim válasza:
Bianka, sokkal szebb a hangzása. De a Patrícia sem rossz név :)
10/17 anonim válasza:
Bianka. Aranyosak a becezesei Bia Bius stb
Patricia Pati Patti becezesrol a pattanas jut eszembe. Volt osztalytarsam Ricia es Rici volt a becezese es a fiuk Ricsinek hivhak. Ezek miatt EN nem valasztanam, de ettol fuggetleul nem rossz nev, de a Bianka NEKEM milliardszor szebb 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!