Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most akkor hogy van ez?...

Most akkor hogy van ez? Mindenki mast mond!

Figyelt kérdés

A nyál "akadályozza" vagy sem a teherbeesèst nagy mèrtèkben?

Barki irhat, barmit. Vita ne legyen !!

2017. jan. 24. 20:47
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Hol?
2017. jan. 24. 20:52
 2/10 A kérdező kommentje:

Mi hol? :D

Rengeteg helyen irjak h a nyal kioli a spermakat. Nem, nem a szájban! Hanem pl oralis szexet mellozni ajanlott!:)

2017. jan. 24. 20:53
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Nagy mértékben biztosan nem akadályozza, mert akkor egyesek így védekeznének. A síkosító az jobban akadályozza, mert az sűrűbb, de szerintem sokan estek már teherbe síkosító mellett is.
2017. jan. 24. 20:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Ezt én is igy gondolom.:) de lehet h csak igy akarjak eladni a spermabarát síkosìtòkat.
2017. jan. 24. 20:55
 5/10 anonim ***** válasza:
70%

Nem engem kell lepontozni, hanem pontosan fogalmazni kellene megtanulni. :)

A kérdés hülyeség. Nyilván nem számít, mert akkor fogamzásgátló lenne a nyál.

2017. jan. 24. 20:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem pontoztalak le. Sok helyen igy irjak ez mindenki erti, de bocsanat , ha megis rosszul fogalmaztam. Nem pontozok sosem. Teljesen felesleges, gyerekes ez a pontozgatas!
2017. jan. 24. 21:00
 7/10 anonim ***** válasza:
26%
Hogy akadalyozna...szimpla hulyeseg.
2017. jan. 24. 21:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Kizárt dolog, hogy akadályozza.

Nyilván akik gyereket akarnak azok úgy közösülnek, hogy a hímvessző ejakulációkor a hüvelyben legyen. Na már most ha csak nem csulázza valaki direkte teli a nő vagináját, akkor valószínűtlen, hogy bármilyen orális előjátékból érdemi mennyiségű nyál kerüljön hüvelybe, és ejakulációig ott is maradjon.

A hüvelyváladék ph-ja amúgy savas, az ondó lúgos, mert a hímivarsejtek azt szeretik. A nyál lúgos. A hüvelyváladék tehát ezerszer jobban akadályozza a teherbeesést, mint az a minimális nyál.

2017. jan. 24. 21:03
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk minden szexnél van általában orális rész oda-vissza. Mégis babát várok :)

Ez szerintem hülyeség. Ahogy az előző is írja, rengeteg nyál kellene ahhoz.

2017. jan. 24. 21:19
 10/10 A kérdező kommentje:
Szerintem is butasag. A parok legalabb fele biztos hogy oda-vissza oralisan kielegiti a masikat, megis mindennap szuletnek gyerekek.:) a kerdesem azert irtam ki nert egy baratnommel múlt hèten is ezen morfondiroztunk. Èrdekes tèma :)
2017. jan. 24. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!