Szóval akkor hány pecsét kell a terheskiskönyvbe? Mindenki mást mond. Még az orvosom és a védőnő válasza sem egyezik. Hogy is van ez akkor?
Figyelt kérdés
2016. júl. 22. 21:43
1/11 anonim válasza:
4 igazolás kell, de az a védőnő is lehet, orvosi igazols tulajdonképpen nem is kell. A szülés után Úgyis a védőnő ad egy igazolást a kiskönyv alapján, amellyel megigényelhető az anyasági támogatás.
2/11 anonim válasza:
4 kell. nálunk pont fordítva van mint az elsőnél (Bp), a kórházban adnak igazolást szülés után.
3/11 anonim válasza:
A torvenyre rakeresni meg smafu. Szoval 4 alkalom vagy igazolas a korhaztol/dokidtol a terhesgondozasban valo reszvetedrol.
4/11 anonim válasza:
A dokitol kell 4 pecsét és ő is fogja adni (pontosak a kórházba) az igazolást. Régebben tényleg a védőnő adta de mostmár nem.
5/11 anonim válasza:
Törvény szt 4 alkalom kell, mindegy, hol, és a védőnőnek kell kiállítani az igazolást. Csak ezt sehol nem tartják be, amíg nem kapnak ellenőrzést. Mi kaptunk, azóta orvosi, kórházi igazolást nem fogadunk el.
6/11 anonim válasza:
Nekem 9 hónapja a védőnő adta az igazolást. 4 alkalom kellett, a védőnőtől és az orvostól együtt, szóval bőven megvolt.
7/11 anonim válasza:
A védőnő adott egy igazolást az első babalátogatáskor, amin összesítve szerepelt, hogy hányszor vettem részt terhesgondozáson az orvosnál és nála. Az én kiskönyvemet soha senki nem kérte el.
8/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok. 3,5 hónapja szültem.
9/11 anonim válasza:
2008ban mikor fiam született 6orvosi pecsét kellett azt hittem hogy most is ennyi kell majd!
10/11 anonim válasza:
Nemrég változott. 3 éve született a lányom akkor még az orvostól kellett 4 pecsét és a kórház adta ki az igazolást a kiskonyv alapján. Mostmár a védőnői "pecset" is jó. Es a védönö is kiadhatja az igazolást ha nála megjelentel négyszer. Nemsokára születik a második babánk. Stóval friss az infó.
A lényeg hogy mostmár adhat a kórház illetve a védönö is. Mindkettővel lehet igényelni az anyasági támogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!