Anyaságihoz kell a kiskönyv? 23 hetes vagyok és egy hete ellopták a táskámat abba volt a kiskönyv is a védőnő kiállít majd egy ujat de kizárt hogy össze gyülne a 4 pecsét! Papírok megvannak jár az anyasági?
Egyrészt a védőnőnél megvan, milyen vizsgálatokon voltál, tehát azokat is be tudja írni.
Másrészt még csak 23 hetes vagy.
Bőven meglesz a 4 pecsét, még több is!
Ebbol biztosan nem lesz gond.
Eleve nekem a korhazban adtak ki hozza igazolast a zarojelentessel egyutt, hogy jartam terhesgondozasra. Azt adtam le az igenylessel, nem a kiskonyvet.
Masik: en pl 29 hetes terhes voltam, amikor Magyarorszsgon bejelentkeztem vedonohoz es orvoshoz, mert kulfoldon eltunk elotte. Kiskonyvem addig nem is volt.
A korzetis nogyogyasszal egyszer talalkoztam a vedononel, egyebkent maganrendelobe jartam, a vegen korhazba az nst miatt amikor ugyeletes volt a dokim. Es igy is kiadtak az igazolast.
A védőnőnél is van egy "kiskönyved", amit ő vezet, és abban is le van írva minden, ami a te kiskönyvedben megvolt. Az én védőnőm a leleteimet is fénymásolja.
Szerintem ha legközelebb mész hozzá, és megkapod az újat, alapból be fogja írni a többi adatot is, mert hát az a lényeg, hogy a kikönyvedben vezetve legyen minden terhességgel kapcsolatos információ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!