Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyaságihoz kell a kiskönyv?...

Évi88888 kérdése:

Anyaságihoz kell a kiskönyv? 23 hetes vagyok és egy hete ellopták a táskámat abba volt a kiskönyv is a védőnő kiállít majd egy ujat de kizárt hogy össze gyülne a 4 pecsét! Papírok megvannak jár az anyasági?

Figyelt kérdés

2016. febr. 8. 11:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Jàr, igazolást a védõnõ állítja ki, ami kell az anyasàgihoz. Õ meg tudja h jártàl hozzá.Egyébként meg tuti h összejön még 4 pecsét.29 hetesen voltam elõször védõnõnél(külföldrõl jöttem haza) és volt vagy 5-6 pecsétem.
2016. febr. 8. 11:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Egyrészt a védőnőnél megvan, milyen vizsgálatokon voltál, tehát azokat is be tudja írni.

Másrészt még csak 23 hetes vagy.

Bőven meglesz a 4 pecsét, még több is!

2016. febr. 8. 11:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem a dokim állított ki szüléskor egy igazolást, hogy megvolt a szükséges mennyiségű terhesgondozás. A kiskönyv nem is kellett.
2016. febr. 8. 11:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, kell a kiskönyv hozzá. Esetleg a kezelőovosod tudja pótolni a pecséteket, ha elmondod neki, mi történt. A kiskönyvben a pecsétek azt igazolják, hogy megjelentél a 4 terhesgondozáson, így ha az tényleg megtörtént, visszamenőleg is lehet pecsételni. (Az én orvsom a szülést követően még külön írt is egy igazolást, hogy megjelentem a terhesség alatt legalább négyszer nála)
2016. febr. 8. 11:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Ebbol biztosan nem lesz gond.

Eleve nekem a korhazban adtak ki hozza igazolast a zarojelentessel egyutt, hogy jartam terhesgondozasra. Azt adtam le az igenylessel, nem a kiskonyvet.

Masik: en pl 29 hetes terhes voltam, amikor Magyarorszsgon bejelentkeztem vedonohoz es orvoshoz, mert kulfoldon eltunk elotte. Kiskonyvem addig nem is volt.

A korzetis nogyogyasszal egyszer talalkoztam a vedononel, egyebkent maganrendelobe jartam, a vegen korhazba az nst miatt amikor ugyeletes volt a dokim. Es igy is kiadtak az igazolast.

2016. febr. 8. 11:15
 6/6 anonim ***** válasza:

A védőnőnél is van egy "kiskönyved", amit ő vezet, és abban is le van írva minden, ami a te kiskönyvedben megvolt. Az én védőnőm a leleteimet is fénymásolja.

Szerintem ha legközelebb mész hozzá, és megkapod az újat, alapból be fogja írni a többi adatot is, mert hát az a lényeg, hogy a kikönyvedben vezetve legyen minden terhességgel kapcsolatos információ.

2016. febr. 8. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!