Igazolás anyasági támogatáshoz: van hozzá valami formanyomtatvány? Vagy a kórházban adnak a baba születését követően? Kinél hogy volt? A kiskönyv fénymásolata kevés, hiába van "teli" pecsételve.
A körzetileg illetékes nőgyógyászhoz hiába megyek "terhesgondozásra" ő a 6 alkalomból 2x pecsételt csak.Ma is voltam,azt mondja,nem az ő dolga,nem is adott pecsétet.
A fogadott orvosom szerint elég a kiskönyv fénymásolata,de az Államkincstárnál mondták,hogy nem,mert kell egy eredeti igazolás arról,hogy voltam legalább 4 alkalommal terhesgondozáson.
Háziorvosom kiállított egy igazolást,amiben ő igazolja,hogy rendszeresen(több,mint 4 alkalommal) jártam gondozásra.Nem tudom,ez jó-e vagy van valami spéci formanyomtatvány hozzá,amit kitöltenek? (Védőnőm több okból nincs)
A TGYÁS-t a munkahelyem intézte,oda elég volt a kiskönyv fénymásolata.
Ohh,akkor ezek szerint ez is elég változó :-(
Azért a kórházban majd rákérdezek,de már amit a háziorvos adott,az is több mint a semmi,mert igazolás és eredeti is,illetve a lényeg rajta van.
Köszönöm,mentek a zöld kezek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!