Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elég ok újabb babára?

Elég ok újabb babára?

Figyelt kérdés

40 éves vagyok, van már egy lányom. Nagyon el kezdtem azon gondolkodni, hogy esetleg jó lenne egy tesó.

Valójában tényleg ez az elsődleges indokom rá, nem az, hogy én "megőrülök" egy újabb gyerekért. Nyílván ha megszületne pont úgy szeretném, mind a kettő gyerekemet, efelől nincsen kétségem.

Szóval elég indok ez egy újabb babára?

2017. jan. 21. 18:59
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

9! De jó, örülök neki!!! :)

Milyen a terhességed, hogy bírod?

Na, ez a másik, hogy fogom bírni?! :o

2017. jan. 21. 20:06
 12/16 A kérdező kommentje:

Mert az első terhességem 2. fele nagyon nehéz volt. Nem tudtam aludni, kimerültem, tomboltak a hormonjaim, sokszor pánikba estem. Úgyhogy nem jó emlék. :(

Volt olyan éjszaka, hogy konkrétan semmit sem aludtam.

És most itt a nagy, akit oviba kell vinnem, el kell látnom, stb.

2017. jan. 21. 20:12
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem vagy elkésve. A férjem nagymamája 96 éves, (néha azt érzem, hogy még nálam is jobban észnél van) 41 évesen szülte a fiát, tehát eddigieket tekintve 55 évet dobott volna el, amit a fiával eddig együtt tölthetett, ha nem vállalja őt.
2017. jan. 21. 20:38
 14/16 A kérdező kommentje:
Ez nagyon aranyos amit írtál utolsó! :)
2017. jan. 21. 20:50
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Köszi, meglepően jól bírom. :) Sokkal rosszabbra számítottam. :)

Az elején nagyon aggódtam, de csináltattunk Prenatestet, negatív lett, azóta megnyugodtam.

Persze neked annyival nehezebb lesz, hogy már van egy gyereked, akit el kell látni, én meg pihenhetek, ha elfáradok, ja látom, ezt írtad is.

De nagyon gyorsan mennek a hetek, kicsit gyorsabban is, mint szeretném. :)

Szóval ha csak a korod miatt aggódsz, szerintem mielőbb vágj bele.

9.

2017. jan. 21. 21:22
 16/16 anonim ***** válasza:

szia!

Még nem vagy elkésve, most azonnal vágjatok bele, mert tényleg kifuttok az időből! Ne gondolkozz sokat, mert 40 felett a menstruáció ellenére már lehetnek hónapok amikor nincs is peteérés, így nem tudni mikor jön össze! Mielőbb!

2017. jan. 22. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!