Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elég ok újabb babára?

Elég ok újabb babára?

Figyelt kérdés

40 éves vagyok, van már egy lányom. Nagyon el kezdtem azon gondolkodni, hogy esetleg jó lenne egy tesó.

Valójában tényleg ez az elsődleges indokom rá, nem az, hogy én "megőrülök" egy újabb gyerekért. Nyílván ha megszületne pont úgy szeretném, mind a kettő gyerekemet, efelől nincsen kétségem.

Szóval elég indok ez egy újabb babára?

2017. jan. 21. 18:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Párod mit gondol erről? Szerinted így egy gyermekkel teljes a család? Megbánnád később, hogy nem szültél még egy gyereket? Anyagi helyzetetek megengedi a másodikat?

Szerintem ezekre a kérdésekre ha válaszolsz, akkor megkaphatod a választ.

2017. jan. 21. 19:03
 2/16 A kérdező kommentje:

Férjem szeretne, de teljesen rám bízza a döntést, illetve elfogadja bármit döntök is.

Na igen, szorít nagyon az idő.

Így is teljesnek érzem a családunkat, de lehet, úgy még jobb lenne. :)

Anyagilag rendben vagyunk egyelőre.

Megbánnám-e, ha nem? Jó kérdés......

2017. jan. 21. 19:07
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha a férjed is szeretne és te is mi az akadálya??

A testvérek lehet jól kijönnek majd, lehet nem...sosem tudni. Mi a húgommal ütöttük téptük egymást kicsiként (egy szobában voltunk, szerintem egyedüllétre vágytunk..), tiniként meg felnőttként elválaszthatatlanok lettünk, ő a másik felem...

Ha megvannak az anyagiak, mindketten akarjátok mi szól ellene?

2017. jan. 21. 19:16
 4/16 A kérdező kommentje:
Legfőképp az életkorom. :( Mindig azt számolom mikor én 50 leszek, ő még csak...
2017. jan. 21. 19:23
 5/16 anonim ***** válasza:
Mekkora a meglévö gyerek?
2017. jan. 21. 19:25
 6/16 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem elég.
2017. jan. 21. 19:26
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Másképp meg azt számolnád, hogy "most 60 vagyok, már 20 lehetne a gyerekem" :). Rengeteg nő vállal ennyi idősen első vagy második vagy x-edik gyereket. Nem kell ennyi idősen még temetned magad :)
2017. jan. 21. 19:37
 8/16 A kérdező kommentje:
Ő is még csak 4 éves.
2017. jan. 21. 20:02
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is 40 vagyok, és most várom az elsőt. Szerintem ez nem akadály.
2017. jan. 21. 20:02
 10/16 A kérdező kommentje:

7! Ebbe bele sem gondoltam, hogy 2 év múlva azt fogom gondolni, jobb lett volna 40 évesen. :)

Amúgy igen, több volt gimis társam is most babázik.

2017. jan. 21. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!