Megint ilyen sokat kell várnom a babára?
Nekem 2 hete vették el a kislányomat, a 24. terhességi héten megállt a szíve.
Nagyon nehezen jött össze a baba, 6 év után. Spontán munka volt, már teljesen lemondtam, hogy nekem gyerekem lesz.
Alig várom, hogy lehessen újra próbálkozni, mert nagyon szeretnék egy rugdosó kis tornászt megint a pocimba. :)
Félek, hogy megint ilyen sokat kell várnom. Második vetélésem volt, és már 32 vagyok.
Valaki azt mondta, hogy ilyen nagy terhesség után könnyebben teherbe lehet esni, mert a szervezet vágyik egy újabb terhességre, és emlékszik még az állapotra. (Megjegyzem, hülyeségnek hangzik, de várom a tapasztalatokat.)
1. magzat után kiderült a véralvadási probléma és a pajzsmirigy alulműködés. Utána 6 év várakozás... Néztek IR-t is, nincs PCO-m sem.
Most boncolják a picit, várom az eredményt, de semmi komoly eredményt nem várok tőle.
Szörnyű belegondolni, hogy esetleg megint ilyen sokat kell várni.
Neked is kitartást kívánok!
Igazságtalan az élet, és most azt tapasztaltam, hogy nem nyugodhatunk meg sosem a terhesség alatt. Sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!