Megint ilyen sokat kell várnom a babára?

Figyelt kérdés

Nekem 2 hete vették el a kislányomat, a 24. terhességi héten megállt a szíve.

Nagyon nehezen jött össze a baba, 6 év után. Spontán munka volt, már teljesen lemondtam, hogy nekem gyerekem lesz.

Alig várom, hogy lehessen újra próbálkozni, mert nagyon szeretnék egy rugdosó kis tornászt megint a pocimba. :)

Félek, hogy megint ilyen sokat kell várnom. Második vetélésem volt, és már 32 vagyok.

Valaki azt mondta, hogy ilyen nagy terhesség után könnyebben teherbe lehet esni, mert a szervezet vágyik egy újabb terhességre, és emlékszik még az állapotra. (Megjegyzem, hülyeségnek hangzik, de várom a tapasztalatokat.)

#vetélés #próbálkozás #újabb teherbeesés
2014. máj. 12. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:
nagyon sajnálom ami veled történt. :-( igazságtalan az élet. Azt lehet tudni mitöl történt? ez azért elég ritka. Elötte miért nem siekrült ilyan sokáig? Egyébként az igaz hogy terhesség után könnyebben megy sokaknak a következö baba. (mi 5 éve vrjuk a babát és nem volt még terhességem én PCOS-es vagyok)
2014. máj. 12. 17:46
 2/5 A kérdező kommentje:

1. magzat után kiderült a véralvadási probléma és a pajzsmirigy alulműködés. Utána 6 év várakozás... Néztek IR-t is, nincs PCO-m sem.

Most boncolják a picit, várom az eredményt, de semmi komoly eredményt nem várok tőle.

Szörnyű belegondolni, hogy esetleg megint ilyen sokat kell várni.

2014. máj. 12. 17:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon-nagyon sajnálom, ami veled történt, sok erőt és megnyugvást kívánok. Valóban, a szervezet az orvosok szerint minden megkezdett terhességet egyszerűen terhességként fog fel, vagyis a két baba már sokat segített ebből a szempontból. Ráadásul fiatal vagy még. Szívből remélem, hogy hamarosan új élet költözik a pocakodba :) (Mi is babára várunk régóta, de én már 37 éves vagyok. Karácsonykor, 12 hetesen volt missed ab.)
2014. máj. 12. 17:56
 4/5 A kérdező kommentje:

Neked is kitartást kívánok!

Igazságtalan az élet, és most azt tapasztaltam, hogy nem nyugodhatunk meg sosem a terhesség alatt. Sosem.

2014. máj. 12. 18:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Kerdezo, azota mi lett veled? Kiderult valami? Lett azota baba?
2020. febr. 14. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!