Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A párom a focit választotta a...

A párom a focit választotta a család, gyerek helyett?

Figyelt kérdés
A párom 38 éves, én 25 leszek. Ő nagyon szeret focizni, ez a mindene, mondhatni az első az életében, bár ő nem így gondolja. Mostanában nagyon sok baba körülvesz és már jó pár hónapja emészt ez a bab dolog. Így egyik este, szóba hoztam neki, hogy úgy érzem nem szülhetek neki gyereket, mert ő még arra sem hajlandó, hogy kompromisszumot kössünk az ő hobbijával kapcsolatban. Azt mondta, hogy akar gyereket, de addig amíg bírja ő nem fogja abbahagyni a focit. Ő az anyukájával él, én is, nagyon szeretem őt, de emiatt nagyon dühös vagyok rá. A focit választja egy család helyett!! Nekem még van időm, próbálom magamban ezt helyre tenni, de ha arra kell várnom, hogy visszább vegyen a fociból, akkor 2-3 év múlva is ugyanit fogunk tartani. És nem akarom tőle elvenni a focit, de vannak olyan hetek, amikor heti 5-6 délutánt szán a focira. Ő azt mondja, hogy akar gyereket és meg lehet oldani, de ki akarna szülni egy olyan férfinakgyereket aki többé nézi a focit, mint a családját. Edzéseket, teremfocit, salakfocit csak akkor hagy ki értem, ha nagyon nyomós indokom van pl:kórházba kerülnék,de még akkor is valószínűleg elmenni focizni és csak utána nézne meg. Szeretem, de mit tegyek ezzel a dologgal kapcsolatban? És nem most akarnék még családot, gyereket szülni, de hogy ezt tisztáztuk azóta csak dühös vagyok rá és sajnálni tudom, mert nem hiszem hogy sokáig vele bírok maradni, hiába szerelmes vagyok belé. De akkor ő egyedül marad, a többi barátnője is a foci miatt hagyta el őt... Testvére nincs, apukája meghalt és 38 évesen is csak a foci érdekli. Egyedül marad, meg persze a haverok ott vannak, akiket többre tartok, mert gyerekeik vannak, de úgy látszik ez sem ébreszti fel őt, hogy bizony ki fut az időből a foci miatt. Én pedig nem hiszem, hogy éveket tudnék még rá várni..mert konkrét időt nemntud mondani, hogy mikor hagyja abba az aktív focista életet. Nemntudom mit tegyek? Az normális, hogy dühös vagyok rá?
2017. jan. 19. 09:31
 1/10 anonim ***** válasza:
86%

38 eves es az anyjaval el ?

Ez egyaltalan nem normalis dolog, es ennyi idosen az emberek mar nem valtoznak.

Menekulj ...

2017. jan. 19. 09:34
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

"És nem most akarnék még családot, gyereket szülni"

Ha nem most akarsz gyereket, akkor nem mindegy, hogy mennyit focizik?

Ha annyira komolyan tervezne veled, akkor együtt élnétek, nem ilyen kis ovis szinten mindenki anyunál alszik este a gyerekszobában.

Szóval én nem a foci miatt aggódnék, hanem amiatt, hogy ez a kapcsolat nem komoly, te csak vagy neki. Szexre szerintem, mert ugye a háztartásra, tiszta ruha, kaja előteremtésére ott az anyja.

Lehet, hogy akar ő családot, de nem veled. Mióta vagytok együtt? ha két hónapja, akkor nem szóltam.

2017. jan. 19. 09:38
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Ez ott halott ügy, hogy mindketten az anyátokkal éltek, gyakorlatilag csak "jártok". Stabilnak sem mondanám azt a kapcsolatot, ahol a foci mindennél fontosabb, és te elfogadod, hogy az utolsó helyen állsz a fontossági sorrendben.

Ha lenne gyerek, akkor is ez menne tovább: ő megy heti 6 napot, te és gyerek pedig le vagytok tojva.

Az csak duma, hogy ő akar gyereket. Nem, nem akar, mert ha akart volna, akkor az előző csajai közül már rég megállapodik eggyel, és vidáman teherbe ejti.

Ehelyett nézi, hogy egyre másra hagyják el a nők, de akkor is a foci a fontosabb.

Ez az oka annak is, hogy jóval fiatalabb barátnőt választott. Részben ő is olyan, mint éretlen kamasz, és úgy is él. Részben meg reméli, hogy neked még nem ketyeg a biológiai órád, pár évet eldugogat, mire kimondod, hogy nem vársz rá tovább. Vele egykorú nő azonnal választás elé állítja, nem lesz türelmes.

Azt is vedd figyelembe, hogy egyébként még fiatal és egészséges: 58 évesen is el fog járni focizni, ismerek ilyet. Már nagypapa, de minden öregfiúk meccsen ő a sztár.

Elhiszem, hogy nagyon szereted, biztos van valami jó is ebben a kapcsolatban, bár ez a kérdésből nem derült ki. Viszont hosszú távon nektek nincs jövőtök egymás mellett.

Meg még egy anyai jótanács a végére: addig semmit ne tervezz egy pasival, amíg nem éltelek együtt, egy fedél alatt, legalább egy-két évet! Nem hogy gyereket, semmit se!

Gondolom, nálatok is már az összeköltözésre van mindig valami jó kifogás, hogy most miért nem. Neki így megfelel, hogy összejártok, aztán mész haza, ha útban vagy.

2017. jan. 19. 09:45
 4/10 anonim ***** válasza:
66%
Az nem normális, hogy Te vagy dühös Őrá. Te a saját vágyaidhoz akarsz idomítani egy másik embert, akinek az életében mások a fontossági sorrendek. Ha 38 évesen amikor az anyja tökéletesen ellátja és ő közben élhet a hobbijának, kettyintésre is van partnere, akkor miért akarna kilépni ebből a kényelmes élethelyzetből ???
2017. jan. 19. 09:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Itt a baj az, hogy a páros már 38 éves, és még itt tart hogy az anyjával él és a haverok meg a foci neki a legfontosabb. Ráadásul csak jár a barátnőjével, nem laknak együtt. Ha 22 éves lenne, azt mondanám oké, még éretlen, de 38 évesen ez már életforma, nem fog megváltozni. Neki így tök kényelmes. Nem terveznék vele gyereket semmiképp.

Az első az lenne hogy összeköltöztök, mert úgy ismerszik meg igazán az ember, de ha még erre sem hajlandó akkor szerintem keress olyan pasit aki már érett a felnőtt életre, komoly párkapcsolatra és gyerekvállalásra.

2017. jan. 19. 10:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Mielőbb szakíts mert megváltozni nem fog.

Nem illenek össze az életcéljaitok, mindegy mit hazudik. A tettei beszélnek helyette.

Legközelebb körültekintőbben válassz partnert.

2017. jan. 19. 10:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nektek még nem a gyereken kéne agyalni hanem össze kéne költözni. Elég gáz h az anyjával él még mindig, nagyon intő jel hidd el. 38 évesen pláne.
2017. jan. 19. 12:28
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyébként két éve vagyunk együtt, a költözést most hoztam szóba. Ő benne lenne, ugyanis van egy háza, igaz fel kell újítani, de lenne hova mennünk. Tavaly ilyenkor épp felajánlotta, hogy elkezdi felújítani és akkor ő beköltözne,lényegében velem akart tervezni, de énnkorainak tartottam. Egyébként nen buta ember, azért lakik az anyukájával, mert így neki nem kell fenntartania a házát, inkább kiadja albérletbe. És nem elkényeztetett. Én pedig beteg vagyok, már így ismekedtünk meg. Depressziós vagyok, komoly pánikrohamokkal és állandó szorongással. Ezért lakom otthon. A szex pedig... Ő nem használ ki. És nem is csal meg. Most a rossz oldalát írtam le, de higgyétek el, hogy van jó oldala is, ami szerethető és ami miatt vele vagyok. Ő jó ember! Én úgy gondolom, hogy fél, talán van valamilyen lelki oka. És most nem ezzel nyugtatom magam.
2017. jan. 19. 14:15
 9/10 A kérdező kommentje:
De az is igaz, mint ahogy fentebb írta valaki, hogy nekem van még időm. Sok minden történhet egy év alatt is, és valóban nem most akarok gyereket. Én haladni akarok, most, hogy jobban vagyok és ahogy az élet hozza:vagy együtt haladunk vagy vége lesz. Most így állok hozzá.
2017. jan. 19. 15:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Kerdezo nem a kerdeshez tartozik de nagyon vigyazz a lelki betegsegeid kezelesevel mert a baratnom ugyanez kisbabaja utan meg durvabb lett.. ongyilkossagi kiserletek stb.. nagyon fel kell keszulnod majd a babara
2017. jan. 19. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!