Szerintetek a Jázmin és a Dominik szép nevek? Név
választás előtt állunk.
Figyelt kérdés
Én azt vallom Ne a furcsa neve miatt tűnjön ki a gyerek a tömegből hanem az egyénisége miatt. Mostanában már bármit lehet anyakönyveztetni és a szülők minél ritkább egyedibb neveket keresnek de nem ettől lesz a gyerek különleges..Ha tud valaki szép neveket szívesen fogadom, de nem lesz Eső, Felhő, Életke stb.
Ezek sem tucatnevek azért. Én sosem értem az ilyen típusú kérdéseket. Most ha hárman azt mondjuk, hogy teszem azt az Amália meg a Barnabás szép név, akkor azt adjátok majd? Vegyetek egy utónévkönyvet, aztán döntsétek el.
2017. jan. 18. 00:08
3/19 anonim válasza:
Haha utolsó, már hogyne lennének tucatnevek?! A Jázmin 5-6 éve top 3, egyik évben konkrétan a leggyakrabban adott lánynév volt, a Dominik pedig szintén top 10-es.😂
Na mindegy, nekem 'ennek ellenére' is tetszenek, adnám is őket esetleg.
2017. jan. 18. 00:15
4/19 A kérdező kommentje:
Nyilván nem attól lesz Barnabás mert azt írjátok hárman. Én nem ismerek Jázmint vagy Dominikot de tudom h mostanában gyakori és az érdekel van e esetleg vmi csúfneve v aki nem adná az miért nem. Minden véleményt meghallgatok mert ez azért egy életre szóló döntés..
2017. jan. 18. 00:20
5/19 anonim válasza:
A gyerekek kreatívak. Ha esetleg utálják majd a gyerekeidet, ki fognak találni számukra valami gúnynevet, bármi is lesz a nevük. A Jázmin nekem kicsit erős, kb. a Tifani kategória, a Dominik elmegy, de kissé idegen hangzású számomra.
2017. jan. 18. 00:26
6/19 anonim válasza:
És akkor mi van, ha tucat név? A mai 50-80as korosztályba meg mindenki Katalin meg János meg Ferenc stb... És örülsz , ha hallassz valami különlegesebbet néha, nem?
2017. jan. 18. 01:17
7/19 anonim válasza:
Így van, a kölykök kreatívak. Ha csúfolni akarják a másikat találnak majd rajta fognivalot..nem kell hozzá különleges név. Sok felnőtt ezt gondolja..hogy csúf tárgya lesz a neve miatt.. A gyereknek meg eszébe sem jut. ..talán ök még annyira nem rosszindulatúak!
2017. jan. 18. 01:19
8/19 anonim válasza:
"Szerintetek a Jázmin és a Dominik szép nevek?"
A Jázmin tetszik, a Dominik egyáltalán nem. DE! Nem az a lényeg, hogy nekünk tetsző nevet válassz! ;-)
Olvasgass neveket, rengeteg lehetőséged van, akár könyvek, akár internet.
Érezni fogod, hogy melyik az IGAZI! :-)
(Amit én még tennék: utánanéznék a név jelentésének is.)
2017. jan. 18. 06:30
9/19 anonim válasza:
Nekem a Dominik nagyon tetszik, csak azért nem adnám, mert a férjem leszavazta. (Marcell lesz ha kisfiú)
A Jázmin is tetszik az meg van a családban is, azt meg csak ezért nem adnám.
Nekem nem nagyon tetszenek a ritka nevek.
2017. jan. 18. 06:33
10/19 anonim válasza:
Nekem mindkettő tetszik, a Dominik esélyes volt nálunk de végül Csaba lett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!