Ti hogyan döntenétek? Nehéz választás.
Figyelt kérdés
Ha lenne hol laknotok,de lenne valamennyi pénzetek,hogy vegyetek egy új lakást,vagy házat.Inkább megvennétek vagy laknátok egy régebbi lakásban és azt a pénzt félretennétek a gyerekeknek.Szeretnék egy új házat,de szeretnék a gyerekeimnek is félretenni.A kettő nem megy együtt jelenleg.Mi a jobb döntés?2016. szept. 5. 08:11
1/5 anonim válasza:
Én megvenném a házat, ha ott jobban szeretnénk lakni. A gyereknek meg majd apránként tennék félre valamennyit.
2/5 anonim válasza:
Megvenném a házat, abban a gyerekeknek is jobb gyerekkoruk lesz. És nem jó mindent alább adni, csak azért,mert gyereked van.
3/5 Vilcsianyuja válasza:
Mekkorák a gyerekeid? Ha elég nagyok hozzá, akkor őket is bevonhatod a döntésbe. Ha még picik, egyértelmű, hogy költöznék. Majd tesztek nekik félre, ha marad a költözés után.
Ha majd oda juttok, hogy a gyerekek kirepülnek, és szeretnéd támogatni őket anyagilag, akkor is lesz lehetőségetek kisebb lakásba-házba költözni, és a lakások árának különbözetét a gyerekeidnek adhatod.
4/5 anonim válasza:
A legtöbb szülő semmit nem tud félretenni a gyerekeinek. Igy inkább ház,mint lakás. Örökölni fog majd,inkább házat ,mint lakást.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
A lepontozó nem én voltam.
2016. szept. 5. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!