Ti hogy döntenétek?
Én hagynám a fenébe a szakközepet..
Elköltöznék pestre a helyedben egy bentlakásos kéttannyelvű gimnáziumba! Az se baj, ha egyházi, még az is jobb mit az a merénylet amire készülsz..
Ha még akarod vinni valamire az életben tedd ezt, hacsak nem vagytok "módos" gazdák...
Merénylet ?
Menjek Pestre mikor Szerbiában lakom. Tudod milyen messze volna és még a drága albérlet.
És ráadásul olyanra ami nem is érdekel, pocsékoljak el éveket aminek nem is lesz haszna ?
A kérdésem az hogy a fent említettek közül melyiket választjam ? :)
Na végül a másodikat választottam :)
Pár ismerősünk is járt oda, több magyar közt leszek, egy kisebb városban. A másik iskola egy nagy város része szóval ez egy biztonságosabb hely ahová én megyek. Találtunk albérletet is :) ...
Végül kiderült hogy egy évfolyamtársam (nem osztálytárs) az első helyre iratkozott.
Nem tudtam róla, kicsit meg is lepődtem, de tudom hogy jó döntést hoztam.
Mindenki avval jött hogy túl messze van, de 2 osztálytársam Szegedre megy, 2 pedig szintén ott alvós helyre.Köszönöm a válaszokat, én úgy érzem jól döntöttem ! :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!