Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nincs szégyenérzet a...

Miért nincs szégyenérzet a fiúgyermekemben?

Figyelt kérdés

Tavaly került(ek a testvérével) egy 6 osztályos elitgimibe. 6. év végéig kiemelkedő tanulmányú, kiváló magatartású gyerek volt, de tavaly óta pálfordulás.

A magatartása 3-as, tele van intővel, a jegyei messze nem tükrözik a képességeit. Visszabeszél a pedagógusainak, nagyképű, beképzelt lett. És még csak nem is szégyelli magát.

A lányom, bár másik osztályba jár, szépen beilleszkedett, továbbra is nagyon jól tanul, talpraesett, de udvarias, tisztelettudó, aki tudja, hogy hol a határ.

2017. jan. 15. 22:03
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
Hogy jön ide a szégyenérzet?
2017. jan. 15. 22:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Én inkább azt mondanám, tiszteletlen. Valószínűleg lelkileg éretlen volt még erre a váltásra.
2017. jan. 15. 22:34
 3/10 anonim ***** válasza:
45%

Hogyhogy hogy jön ide? Úgy, hogy nem szégyelli magát, nem zavarják az intők, nem zavarja, hogy 3-as a magatartása, hogy messze képességei alatt teljesít.

És mit tudok ezzel kezdeni? Egyáltalán nem volt jelemző rá az ilyen viselkedés.

2017. jan. 15. 22:49
 4/10 A kérdező kommentje:
Bocs, az előző az én kommentem, csak v.ki bejelentkezve maradt.
2017. jan. 15. 22:52
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Én visszavinném a régi sulijába.
2017. jan. 15. 23:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem bántja valaki az új suliban?
2017. jan. 15. 23:32
 7/10 A kérdező kommentje:

8.-osok, fél évre vigyem vissza? Ráadásul akkor jelentkezni kellenne (kellett volna) újra valahová. Ez már nem járható út.

Nem vagyok biztos benne, hogy nem bántják, mert vannak az osztályában ilyen hozzáállású gyerekek, fiúk-lányok egyaránt, olyan "mindent megengedünk magunknak, mert mi vagyunk a nagymenők és anyu-apu minden csávából kihúz"-típusúak.

Illetve az osztályfőnöke az, akinek az első pillanattól kezdve ellenszenves volt, gyakorlatilag a 2. héttől kezdve éreztette a gyerekkel és velem is.

2017. jan. 15. 23:44
 8/10 anonim ***** válasza:
hát, akkor meg is van az ok... nem emlékszem már, de pótfelvételi nincs? most ezt az évet már csinálja végig, és próbáljatok egy másik középsuliba jelentkezni.
2017. jan. 16. 00:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak én nem értem,hogy ha 6 osztályos gimibe jár,minek kell 8.-ban máshová jelentkezni úgyis?6-12-ig az egy suli.Kicsit kamuszagú.
2017. jan. 16. 08:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Ja,bocsi,félreértettem :)Nem szóltam.

Esetleg nem történt valami otthon?Apjával együtt vagytok,nem veszekedtek?Nem halt meg senki?Szerintem csak kamaszodik,ilyenkor kezdenek el a fiúk vagánykodni a lányok előtt,hogy ők aztán leszarják a szabályokat,az intőket,mert a rosszfiúság a menő.Kinövi majd.

2017. jan. 16. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!