Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kimondták a válást. Pici...

Kimondták a válást. Pici babával egyedül. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Gyűlölettel teli válás.Kikészültem lelkileg.Egyrészt h nem családban nő fel a gyermekem,másrészt,h az exem elmondott és még a mai napig elmond mindennek.minden szinten megalázott,az önbizalmam nulla.Hogy tudok mégis boldog gyerekkort adni a gyerekemnek?nem tudtam egyben tartani a családot.
2017. jan. 13. 16:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Utolsó, nincs kedved privátban kicsit beszélgetni?

6os: te is hasonló helyzetben voltál? te hogyan tetted túl magad?

2017. jan. 14. 09:47
 12/13 anonim ***** válasza:
De szivesen, irj nyugodtan
2017. jan. 14. 09:51
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, sokkal jobb lesz így a babádnak, mint egy folyton veszekedő szülőpárral.

Nézd a jó oldalát: senki nem szól majd bele, mikor mit csináltok.

Én születése óta nevelem egyedül a lányomat. Lehet, hogy anyagilag kicsit nehezebb, mert mindent egyedül kell előteremtenem, de cserébe nyugodtan telnek a napjaink.Mindig van időm a lányommal játszani, nem sürget senki.Nem mondja meg senki, hogyan neveljem, mit engedjek neki és mit nem. Én döntöm el.

2017. jan. 16. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!