Van, hogy mégiscsak beteg a gyerek?
Figyelt kérdés
Anno sógórnőmnél már pont a kritikus időszaknál mondták, hogy mégis menni kéne komolyabb vizsgálatra, mert down szindrómás gyanus a baba a hasába. Az ultrahang és vizsgálat megnyugtatta, hogy nem lesz baj, a vérben az a bizonyos érték más miatt is lehetett. Az idi óta amúgy cigizett is meg idegeskedett egész terhessége alatt, amúgy koraszülött is a gyerek. Most elmúlt két éves, gagyok is, a kislány, de vannak fura szokásai ami nekem gyanús. Jár oviba, nyílván meglátták volna szakemberek már rajta, de furán fut és vannak fura cselekvései ami mutat valami down-os dolgokra sajnos legalábbis én szerintem. Vág fura pofákat, amit az anyja aranyosnak tart, de tök hül ye amúgy, és sokszor rászól tesóm, hogy mi aranyos abba ha "sikoly" fejet vág? szóval értitek? ilyen fura dolgok vannak. lehet, hogy mégis van valami bibi a kislánnyal? Én sajnálnám a dolgot mert eléggé xar helyzetben vannak tesómék anyagilag, és ha még ez is lenne szépen néznének ki. Amúgy értelmes a kislány, kidobja a papírzsepit is a kukába magától, ilyesmi, csak vannak fura viselkedései ahogy fut meg ilyenek... tapasztalatok? Köszi2017. jan. 12. 11:07
21/26 A kérdező kommentje:
Ti az a fajta emberek vagytok akik még belerúgnak a földön fekvőbe is? Bocsánatot kértem nem? Nyaljam ki a se gggeteket is vagy mit csináljak? Nem down-ra írtam amúgy sem, csak nem értelmezitek amit írtam. De mindegy köszönöm a hozzászólásokat. Sajnálva látom, hogy a gyakorin tök mindegy milyen topic akkor is vannak megmondó, meg ócsároló emberek. Tökre ártatlanul felteszek egy kérdést ami amúgy érint szegről végről engem is, és nem hülyéztem le a kislányt, nem tudom, hol olvastad melyik írásomnál. Itt már csak engem ócsároltok, ennek meg nincs értelme. úgy hogy szerintem hagyjuk. És nem pedagógus vagyok, csak voltam az is. De részemről lezártam a kérdést.
2017. jan. 12. 14:06
22/26 anonim válasza:
Nem kell játszani itt is a mártírt.
Esküszöm próbállak megérteni. Szóval eleged van a tesódból, mert szemét módon lehúzza az egész családot. Igazad van, de a te hibád is, ha hagyod magad kihasználni. Ha adni akarsz a kicsinek valamit, akkor ne pénzt adj, ha kell vegyél neki akár testápolót, ha arra van szükség.
Nem mersz kiállni az igazadért, így előveszed a gyereket... ezt a legegyszerűbb.
23/26 anonim válasza:
"Nem down-ra írtam amúgy sem, csak nem értelmezitek amit írtam."
"vannak fura cselekvései ami mutat valami down-os dolgokra sajnos legalábbis én szerintem"
És te értelmezed, amit írsz???
24/26 anonim válasza:
2 éves és ovis? Próbálj már meg nem belekeveredni a kamudba :)
25/26 anonim válasza:
Senkit nem érdekel, hogy gány dipéomád van, attol még egy ostoba hárpia vagy. Törödésböl irod ezeket? Meg a nagy f...t, csak nincs jobb dolgod, mi t belepfázni olybokba, amihez semmi közöd. A tesod mit szol ezekhez, vagy neki nem merted a szemébe mondani? Gyáva nyúl... hányingert kapok a hozzád hasonlo "joakaroktol".
26/26 anonim válasza:
Hány, diploma, mint.... stb, javítja a telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!