Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van, hogy mégiscsak beteg a...

Van, hogy mégiscsak beteg a gyerek?

Figyelt kérdés
Anno sógórnőmnél már pont a kritikus időszaknál mondták, hogy mégis menni kéne komolyabb vizsgálatra, mert down szindrómás gyanus a baba a hasába. Az ultrahang és vizsgálat megnyugtatta, hogy nem lesz baj, a vérben az a bizonyos érték más miatt is lehetett. Az idi óta amúgy cigizett is meg idegeskedett egész terhessége alatt, amúgy koraszülött is a gyerek. Most elmúlt két éves, gagyok is, a kislány, de vannak fura szokásai ami nekem gyanús. Jár oviba, nyílván meglátták volna szakemberek már rajta, de furán fut és vannak fura cselekvései ami mutat valami down-os dolgokra sajnos legalábbis én szerintem. Vág fura pofákat, amit az anyja aranyosnak tart, de tök hül ye amúgy, és sokszor rászól tesóm, hogy mi aranyos abba ha "sikoly" fejet vág? szóval értitek? ilyen fura dolgok vannak. lehet, hogy mégis van valami bibi a kislánnyal? Én sajnálnám a dolgot mert eléggé xar helyzetben vannak tesómék anyagilag, és ha még ez is lenne szépen néznének ki. Amúgy értelmes a kislány, kidobja a papírzsepit is a kukába magától, ilyesmi, csak vannak fura viselkedései ahogy fut meg ilyenek... tapasztalatok? Köszi
2017. jan. 12. 11:07
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
7-es minden összefügg, tudom picit családi kapcsolatosra sikerült, de valaki írta, hogy tudják ők majd, arra írtam, picit körbe a helyzetet.
2017. jan. 12. 11:46
 12/26 A kérdező kommentje:
Bocsi hül ye vagyok, persze bölcsit akartam írni. :) bölcsis nyilván. Bocsi ezt elírtam.
2017. jan. 12. 11:47
 13/26 anonim ***** válasza:
93%
Te jó ég, miféle ember vagy te, borzalom. De nemcsak végtelenül rosszindulatú vagy, hanem buta is, a down-kór csak egy betegség a milliobol, ami előfordulhat egy gyereknél, attól mert arra negatív lett, lehet neki bármilyen fejlődési, genetikai, vagy később kialakuló betegsége, bár szerintem itt nem a gyerekkel vannak komoly bajok, hanem veled.
2017. jan. 12. 11:49
 14/26 A kérdező kommentje:
Milyen kedves hozzászóló. Szóval nem hatott meg, hgoy írtam, hogy féltésből írtam ugye? Nagyon idióta lehetek pár diplomával, meg főleg mikor írtam, hogy nem csak down-ra gondoltam mert annak vannak alapból látható jelei. Már bocsi.
2017. jan. 12. 11:52
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd már vissza, amit írtál, ritka ocsmány, egyáltalán nem féltésböl írtad ki a kérdést, max. magadat félted, hogy kölcsön kell adnod, szerencsétlennek, gyerekesnek nevezed az anyát, stb.
2017. jan. 12. 11:58
 16/26 A kérdező kommentje:
Te nem vagy érintve velük mint én és a családtagjaim. Hidd el, hogy hitelekből élnek, amiket utána a másik fizet helyettük. De ez más kérdés. Én ezt arra írtam le, hogy pluszba még miért is lenne rájuk nézve még ezt is nagyon nagy baj. És igen, féltésből. Meg azért Énvédelme is hagy legyen már az ember, mert igen, nem egy családtagunk fizeti helyettük a felvett kölcsönöket. De azért azzal ne akarj már megvádolni, hogy nem érdekel az unokahúgom sorsa. Mer igen is azért tettem fel a kérdést. De persze az sem elhanyagolható az a lehúzási tortúra ami ezek után kezdődne. Mondok egy példát. a bőre száraz volt a kislánynak, és már december elején elkérték a kenőcsre a lóvét, amit szántam volna a lánynak ajándékra, mert úgyis kicsi még úgysem tudja, hogy ha nincs semmi a fa alatt... szóval ezt hagyd meg nekem, ismerem őket mint a tenyeremet, túl akarják gombolni a kabátot mindig és a másik meg fizet helyette.... szóval ezt a kérdést bízd ide, nem ez volt az eredeti kérdésem amúgy sem már ne is haragúdj.
2017. jan. 12. 12:21
 17/26 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom honnan vetted a 3 diplomádat, de nem is ez a lényeg.

Ha tényleg jót akarsz a kislánynak, akkor ne benne keresd a hibát.

2017. jan. 12. 12:53
 18/26 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kérek, hogy ki mertem írni egy kérdést mindenkitől. Ne haragudjatok, ha valakiben rossz érzést keltettem, vagy valami félreérthetőt írtam, nem állt szándékomban még akkor sem, ha páran ezt hiszik az írásomból. Mindenkinek minden jót kívánok.
2017. jan. 12. 13:29
 19/26 anonim ***** válasza:
85%
Egy ilyen ostoba ember hogy lehet pedagógus?????
2017. jan. 12. 13:32
 20/26 anonim ***** válasza:
73%
Ez sehogy, keveri a dolgokat, 2 éves kislányt lehülyéz, miközben feltételezi, hogy egy gyerekről 2 évesen derül ki, hogy downos. Ha koraszülött, akkor simán belefér a lemaradás.
2017. jan. 12. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!