Ingyenes-e az apasági teszt, hogy ha nem vállalom fel az apaságot? Úgy érzem megőrülök.
Volt egy egyéjszakás kalandom egy lánnyal, aki azt állította, hogy szedi a tablettát, én hülye meg hittem is neki. Most előállt azzal, hogy 4 hónapos terhes, és vállaljam fel az apaságot. Még valami 3 napos határidőt is benyögött, hogy ha ez idő alatt nem adok egyértelmű választ, akkor automatikusan elismerem...ilyen van?? Természetesen felőlem hallani sem akar, tehát szerintem egyértelmű, hogy csak a tartásdíjra játszik. Még az sem biztos persze, hogy én vagyok a tényleges apa, mert elég nagy ribizli hírében áll egyébként is, tehát kellene csináltatni egy apaságit, de az meg alsó hangon is valami 300ezer körül mozog - ennyi pénzt egyben még életemben nem láttam.
Szóval az érdekelne, hogy ha nem vállalom fel, hogy én vagyok az apa, akkor az állam előírhatja-e a tesztet és egyben állja is? Diák vagyok, a büdös életben nem tudnám kifizetni ezt a pénzt a tartásdíjról nem is beszélve. 21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!