Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ingyenes-e az apasági teszt,...

Ingyenes-e az apasági teszt, hogy ha nem vállalom fel az apaságot? Úgy érzem megőrülök.

Figyelt kérdés

Volt egy egyéjszakás kalandom egy lánnyal, aki azt állította, hogy szedi a tablettát, én hülye meg hittem is neki. Most előállt azzal, hogy 4 hónapos terhes, és vállaljam fel az apaságot. Még valami 3 napos határidőt is benyögött, hogy ha ez idő alatt nem adok egyértelmű választ, akkor automatikusan elismerem...ilyen van?? Természetesen felőlem hallani sem akar, tehát szerintem egyértelmű, hogy csak a tartásdíjra játszik. Még az sem biztos persze, hogy én vagyok a tényleges apa, mert elég nagy ribizli hírében áll egyébként is, tehát kellene csináltatni egy apaságit, de az meg alsó hangon is valami 300ezer körül mozog - ennyi pénzt egyben még életemben nem láttam.

Szóval az érdekelne, hogy ha nem vállalom fel, hogy én vagyok az apa, akkor az állam előírhatja-e a tesztet és egyben állja is? Diák vagyok, a büdös életben nem tudnám kifizetni ezt a pénzt a tartásdíjról nem is beszélve. 21/f

2017. jan. 11. 10:36
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
77%

Nem kell ahhoz igénytelennek lenni, hogy elkapjon az ember valamit. De ugye nem kell egy 21 éves felnőtt, aktív szexuális életet élő embernek elmagyaráznunk, hogyan működnek a nemi betegségek és a terjedésük?

A helyedben tényleg megnézetném magam.

2017. jan. 11. 11:15
 22/52 anonim ***** válasza:
60%
Engem az érdekelne, hogy mégis mit akar a nő? Nyilván tudja, hogy nem vagy milliomos... tényleg képes valaki felcsináltatni magát havi 10-12e ft-ért? Többet ugyanis biztos nem ítélnek meg, ha nincs munkád. Sőt, inkább kevesebbet.
2017. jan. 11. 11:20
 23/52 anonim ***** válasza:
37%
Az olyan dns-vizsgálat 300 e, amit a terhesség alatt lehet elvégezni, gondolom erről beszélt a lány. A gyerek születése után pár tízezer ft és azt sem kell neked fizetni, csak ha bebizonyosodik, hogy te vagy az apa, viszont ha te vagy, akkor a gyerek születésétől havonta tartásdijat is kell fizetned.
2017. jan. 11. 11:21
 24/52 anonim ***** válasza:
72%
Ugye nem gondolod komolyan azt hogy külső alapján eldöntöd van-e valami baja vagy nincs. Nagyon igényes ismerősöm is kapott el vmit a nagyon igényes új barátnőjétől. Szerintem nem árt. Nem szégyen. Jobb tudni. A Dns tesztet csináltasd meg a biztonság kedvéért. Főleg hogy megnyugodj.
2017. jan. 11. 11:23
 25/52 anonim ***** válasza:
69%

"Amúgy nem olyan módon ribizli a csaj, hogy egy igénytelen valaki, csak havonta lehet valami 1-2 partnere akikkel valamennyit jár, majd megcsalja őket."

Ej-ej édes fiam, de nagy marha vagy 21 évesen!

Ez már bőven kimeríti a ribizli fogalmát,... de te tudod!

A nagyanyám annak idején azt mondta, hogy

"Aki rózsabokorba esik, nem tudni melyik tüske szúrja meg!"

Remélem nem terhes a csaj, csak át akar verni valamiért, de ebből most megtanulhatod, hogy koton a farokra, aztán mehet a hancúr.

SENKIBEN ne bízz meg!

Én ismerek olyan asszonyt, aki a saját férjétől lett tripperes. Igaz, ő viszont továbbadta a saját szeretőjének. :D

Szóval, ennyi!

2017. jan. 11. 11:27
 26/52 anonim ***** válasza:
85%

22-es: "Engem az érdekelne, hogy mégis mit akar a nő? Nyilván tudja, hogy nem vagy milliomos... tényleg képes valaki felcsináltatni magát havi 10-12e ft-ért? Többet ugyanis biztos nem ítélnek meg, ha nincs munkád. Sőt, inkább kevesebbet."

Feltételezhetöen nem felcsináltatta magát akarattal, hanem besikerült a gyerek.

És a havi tizenpár-ezer is több, mint a semmit.

2017. jan. 11. 11:28
 27/52 anonim ***** válasza:
64%

[link]

Nem tudom, hol laksz, mennyire megoldható, de ha a lány is belemegy, akkor a baba születése után egy ilyet lenne érdemes csináltatnod. Perköltséggel együtt jóval több lenne, ha esélyes, hogy más az apa, az ő érdeke is, hogy megegyezzetek ebben.

2017. jan. 11. 11:28
 28/52 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy az van, amit egy korábbi válaszoló írt, hogy most több embernél bepróbálkozik, hátha valaki vállalja. Amúgy elég pszichopata a csaj, olyanokat csinál, hogy van pl. egy kispolskija amire semmi forgalmi engedély meg jogsi, de ezerrel tép a városban és egyszer már bele is állt az árokba. Ez az őrület volt, ami végül is megfogott benne, meg hogy nem egy hétköznapi lány, de rájöttem hogy csak szimplán nem normális. :(
2017. jan. 11. 11:32
 29/52 anonim ***** válasza:
78%
Te se vagy az, ha gumi nélkül megdugtad. És annyira azért ne nyugodj meg, mert erősen benne van a pakliban, hogy te vagy az apukája a totál felelőtlen, őrült csaj gyerekének.
2017. jan. 11. 11:48
 30/52 anonim ***** válasza:
90%

Ha már próbálkozik, akkor annak lenne értelme, ha 5-6 hetes magzatot kamuzna be, és azt mondaná hogy elveteti, ha a "lelki megrázkódtatását" 100-200 ezer forinttal kompenzálják. Erre sokan azt mondanák, hogy még ha 90% az esélye annak hogy kamuzik a csaj, akkor is olcsón ússzák meg.

Itt már le vannak osztva a lapok. A csaj ha keres simán mondd neki, hogy gyerek születése után ha akarja csinálhattok egy maszek DNS tesztet, az árát (50-60 ezret) fizeted. Jó esetben még így is viszonylag olcsón megúszod a történetet (kiderül hogy nem lehetsz az apa), ennyi tanulópénzt megér.

2017. jan. 11. 11:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!