Bébikomp vélemények? Ha igen miért ha nem miért nem?
Engem kompoztattak, de nincs semmi bajom.
Én nem vettem kompot, mert sok a küszöb, a folyosónk is szűk. Nem is bánom így utólag, nagyon jól megvoltunk nélküle. Csak pénzkidobás lett volna
Nem, mert gyakorlatilag csak ártani tudsz vele. Leépíti az egyensúlyt, téves támaszkodási reflexet épít ki (lábujjhegyezés), káros a megfelelő testtartás kialakulására, a gerincre.
Nem szabad siettetni eszközökkel semmit!
Ha elég érett lesz az izomzata, mozgása a babádnak, akkor úgyis fel fog állni, és hamarosan el fog indulni.
Hagyd, hogy ő érjen meg erre a feladatra!
Nem!!!
A haszna annyi, hogy lefoglalja magát a kicsi, ès nem kell foglalkozni vele...
Pont most kezdi egy mindjárt 1 èves baba a dèvènytornát, mert a szülei a mèg ülni nem tudó babát is kompozatatták már. Mára alig, vagy egyáltalán nincs el a kicsi a földön, így sem kúszni, sem mászni nem tud. Forog, ennyi. Vèletlenül sem kell megadni az esèlyt, hogy túlzottan rákapjon, hogy a testi hátrányokról ne is beszèljünk...
Nem èri meg. Venni kell a fáradtságot, ès foglalkozni vele. Mondom ezt úgy, hogy extra sírós, nyüszögős babám volt, de lefoglaltam, vagy járókába tettem. Ez a gyors kaják, ès alvás alatti takarítások ideje. Minden más raèr, amíg egy kicsit nagyobb lesz.
Nekunk volt a nagyoknal is,es most a kicsinel isa nagyok mar iskolasok,semmi bajuk.remekul sportol mindketto.
Igaz nem fel napokat voltak a kompban,de sokszor jol jott mikor egyeduk voltam es epp nem alvas idoben kellett nagy wc re mennem.de ez csak egy pelda a sok kozul amikor 10-15 percre jo szolgalatot tett.
Ettop fuggetlenul mindharom gyerekkel foglalkoztam,mindharom kuszott/maszott eleget.
Ez is csak egy olyan dolog,amire ra lehet fogni ezt azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!